Gadis Ini Sering Diketawakan Kerana Bentuk Hidungnya Yang Seperti Ini. Tapi Kerana Kuasa Makeup, Ramai Yang Terkejot Dengan Penampilannya !!

Gadis ini sebenarnya sudah kelihatan begitu cantik. Tetapi ramai yang mentertawakannya dan mengatakan hidungnya menyerupai hidung sejenis haiwan. Walaupun begitu gadis manis ini tidak kisah dengan anggapan orang-orang itu. Dia merasakan dirinya sudah cukup sempurna dan teman lelakinya pun menerima dia seadanya.

Yang menariknya, walaupun dengan hidung begitu dia mampu mengubah mukanya dengan begitu ketara dengan kemahiran bersolek yang dimilikinya.

Sehinggakan dengan kemahiran make-upnya itu dia mampu membuat mukanya seperti muka bintang K-pop, Hyuna!

Bandingkan Muka Hyuna yang sebenar dengan muka gadis ini setelah di Make-up. Sama bukan?. Di bawah ini adalah wajah Hyuna yang terkenal

Ini wajah gadis tersebut selepas dia mengenakan Make-up

Selepas gambarnya itu dimuatnaik di media sosial, ramai netizen yang memuji kemahiran yang dimilikinya dan ramai yang berminat untuk belajar daripadanya tentang cara Make-up yang betul.

Itulah yang dikatakan dengan The Power Of Make-up, sesiapa sahaja mampu kelihatan mcantik dan menawan tanpa memerlukan pembed4han ataupun kos yang tinggi. Cuma mempunyai inisiatif diri untuk belajar.

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya!

Sumber : Micelle / Disediakan dan diterjemah oleh Berita Kopak & Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..