Gadis Ini Memakai Hidung Palsu Untuk Mengubah Wajahnya. Melihat Hasil Solekannya Selepas Itu, Ramai Yang Merasa Kagum!

Di media sosial, ramai orang yang menunjukkan kemahiran mereka dalam menghias muka dengan menggunakan alat solek. Mereka berjaya membuatkan ramai orang merasa kagum dengan kemahiran mereka mengubah wajah dan menjadi perhatian ramai.

Begitu juga dengan gadis ini yang menggunakan kemahiran soleknya untuk mengubah wajahnya menjadi seperti watak ahli sih1r di dalam filem. Dengan menggunakan kemahirannya dia menunjukkan hasil akhirnya yang telah menarik ramai orang.

Untuk menambahkan lagi kesan yang benar, gadis ini mulanya meletakkan hidung palsu di wajahnya

Selepas memasang hidung palsu, gadis ini mula menggunakan kemahirannya menghias wajahnya. Dia dengan berhati-hati menghias keningnya supaya benar-benar seperti watak penyih1r tersebut.

Selepas itu dia mula mewarnakan warna hitam mengelilingi matanya dan menghias bentuk mulutnya

Kemudia dia memakai apparel hitam yang menutup kepalanya. Dengan memegang sebiji epal berwarna merah membuatkan dia benar-benar seperti watak ahli sih1r jah4t di dalam filem terkenal ‘Sn0w White’.

Melihat hasil akhir yang dia lakukan membuatkan ramai orang memuji kemahirannya itu. Lihat wajahnya benar-benar hampir sama dengan kartun yang ditirunya

Walaupun dia hanya melakukan solekan itu untuk hiburan sendiri, tetapi apa yang dia hasilkan membuatkan ramai netizen memujinya kerana boleh dikatakan berjaya mengubah wajahnya hanya dengan menggunakan alata solek yang sederhana.

Mungkin dia boleh mencuba nasibnya menjadi seorang penghias muka di dalam filem yang bergenre ser4m, thr1ller kerana dia sememangnya seorang yang sangat berbakat!

Terima Kasih kerana Membaca. Silakan SHARE Ya!

Sumber : Beeper, diterjemahkan  dan disediakan oleh Berita Kopak / Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..