” Fuh, sedapnya suara. Terpac4k bulu roma dengar. Terbaik !! “

Gandingan Suara Heliza Helmi, Hazwani Helmi Dan Hael Husaini Mendapat Pujian Daripada Netizen. Wow Sangat Padu Suara Mereka !! 

Pasangan duet adik-beradik iaitu Heliza Helmi dan Hazwani Helmi semakin dikenali ramai. Mereka banyak menghasilkan lagu-lagu berunsur keagamaan. Mereka berdua mempunyai minat yang sama iaitu sama-sama berjuang tentang isu-isu ummah.

Heliza dan Hazwani sudah beberapa kali berangkat ke Gaza bagi meneruskan misi kemanusiaan. Mereka sanggup mengambil risik0 demi memperjuangkan agama Islam. Tindakan mereka ini menjadi sumber inspirasi seluruh masyarakat.

Selain daripada isu Gaza atau pun Syria, Heliza juga peka dengan isu Sabah di mana kebanyakkan masyarakat pedalaman di Sabah memerlukan bantuan dari segi bimbingan ajaran Agama yang benar. Sememangnya semangat seperti mereka sukar dicari dalam generasi muda masa kini.

Menerusi akaun Instagram, Heliza berkongsi videonya berpadu suara bersama adiknya, Hazwani serta penyanyi popular, Hael Husaini. Beliau menamakan gabungan mereka bertiga sebagai ‘ The Haelmis’. Mereka menyanyikan lagi Hael berjudul ‘J4mpi’ namun diubah liriknya.

Tonton video di bawah :

” The Haelmis “

Rata-rata peminat memuji gabungan suara Hazwani, Heliza dan Hael. Antara komen-komen mereka :

” Versi Paling sedap n deep!!!!! Love sgt.. “

” Wow! one in a million.. “

” Alamak sy fokus pd raak wajah big boss kt blkg.. Tak0t nya tgk .. serious betol.. “

” MasyaAllah merdu.. “

” Fuhh sedap nyaa suara terpacak b0lu roma dgr  terbaik.. “

” Buat album lagu yg tu bes dngr, versi muslim pnyaa ni.. pleasee kak.. “

Wah, sememangnya begitu merdu gabungan suara mereka bertiga. Walaupun tanpa muzik dan secara spontan namun sedap di dengar. Rasa macam sesuai sangat kalau buat album berduet bersama. Pasti ramai peminat menantikan lagu duet mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Heliza Helmi by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..