” First time tengok abang mar4h, alololo s1an dia.. ” – Netizen

Video Aneeq Anaqi Sedang M4rah Mencuit Hati Netizen. Part Anaqi Menceb1k Bibir Tu Lagi Lah Comel. Alahai Anaqi Lagi Awak Mar4h, Lagi Comel Lah Pulak !!

Sudah pasti ramai yang mengenali akan pasangan selebriti terkenal, Amar Bahrain dan Amyra Rosli. Bukan sahaja sama cantik dan sama padan, malah sifat peribadi mereka yang humble sering mendapat pujian ramai. Selain Amar dan Amyra, anak-anak mereka juga menjadi tumpuan ramai.

Aqeef Anaqi antara si cilik yang sering menjadi tumpuan peminat. Anak sulung kepada pasangan ini sekarang telah mempunyai 716k followers di akaun Instagram miliknya. Anaqi yang mempunyai mata yang bulat pipi yang tembam membuatkan beliau lebih disayangi. Lagi-lagi yang mengikuti perkembangan Anaqi dari kecil lagi.

Anaqi yang mewarisi kecantikan dan kekacakan wajah ibu dan ayahnya ini selalu sahaja kelihatan ceria dan comel dengan keletahnya. Mendengar Anaqi bertutur juga menjadi hiburan keranan Kadang kala Anaqi akan tersalah cakap dan keluar perkataan yang melucukan. Anaqi juga mempunyai adik bernama Ayra Aryssa.

Terbaru, di laman Instagram Amyraamar (fanpage), sebuah video Anaqi telah dimuat naik. Video tersebut memaparkan gelagat Anaqi yang sedang m4rah-m4rah sambil menceb1k bibirnya dan sedikit meraj0k. Kelihatan juga air mata Anaqi men1tis daripada matanya. Walaupun m4rah, Anaqi tetap comel.

Kurang pasti apa yang sedang membuat Anaqi menjadi m4rah sebegitu. Rata-rata netizen meneka bahawa Anaqi m4rah kerana kemungkinan disebabkan meletakkan filter ketika merakamnya. Anaqi yang melihatnya merasa tak0t dan kurang selesa apabila melihat wajahnya berubah.

Jom tonton video comel Anaqi di bawah ini :

(Klik butang KANAN >untuk menonton video yang seterusnya.. )

Tinjauan di ruangan komen, seperti kebiasaan netizen akan memuji kecomelan Anaqi. Ini antara komen-komen meraka :

” First time tengok abang m4rah alololo shiann diaaaa.. “

” Sebab buat video dia m4rah, alololo, ciannya, comel sangat.. “

” Comel nya Anaqi. Iras anak mat Salehhh. ala m4rah macam girl-girl.. “

” Sebab us1k nak amik adik princess abg anaqi yea, for sure abg anaqi m4rah.. “

” Dia m4rah sebab mummy dia ambik video muka dia edit mcm gegirl.. “

Alahai kes1an Anaqi kena usik. Tapi kan kenapa Anaqi m4rah lagi comel ye. Ger4m pulak tengok ketika menceb1k bibir tu. Rasa nak cub1t-cub1t pipi Anaqi. Apa-apa pun semoga Anaqi terus membesar dengan sihat, berjaya di dunia dan di akhirat serta menjadi orang yang berguna. InshaAllah.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyramar, Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..