Fasha Sandha Menggayakan Kurung Moden Kontemporari Lengkap.. Cantiknya Fasha Bak Puteri !!

Nur Fasha Sandha binti Hassan lahir 28 Mac 1984 di Johor Bahru. Lebih dikenali dengan nama Fasha Sandha merupakan seorang pelakon wanita Malaysia.

Beliau memulakan kerjaya lakonan pada tahun 2002 ketika berusia 18 tahun. Fasha disifatkan sebagai seorang pelakon wanita yang kerap membawa watak ” wanita mal4ng ” dalam kebanyakan genre dan watak yang dibawa oleh Fasha banyak kepada watak yang berat..

Fasha telah diijabkabulkan dengan Jejai pada 27 April 2012. Mereka telah dikurniakan dua anak iaitu Putra Rayfal Ramli dan Putri Raysha Jemaima. Pada 20 Januari 2016, Fasha dan Jejai secara rasmi bercer4i talak satu.

Fasha telah bertunang dengan Aidil pada 18 November 2018, Fasha dan Aidil melangsungkan perkahwinan mereka pada 28 Mac 2018, iaitu bersempena dengan ulang tahun kelahiran Fasha ke-35.

Menerusi akaun Instagram, pereka fesyen Rizman Ruzaini berkongsi gambar-gambar baju persandingan Fasha Sandha. Peminat memuji kecantikan Fasha yang sangat cantik dan jelita bagaikan puteri raja.

 ” FASHA SANDHA mengayakan kurung moden kontemporari lengkap dengan pelapik dada adaptasi dari busana tradisional negeri sembilan. Diserikan lagi dengan aksesori gandik dan cucuk sanggul dikepala sebagai pelengkap gaya. “

Pakaian dan orang sama-sama cantik.. 

Rata-rata peminat memuji pakaian persandingan Fasha yang sangat cantik dan elegan, Antara pujian yang diberikan adalah :

” Biar betul! Kenapa cantik sangat?? Subhanallah!!! ” 

 ” Baju ni atas patung ke apa? Cantikk nyaaa ” 

” Di luar kotak pemikiran biasa. Something very traditional but fresh “

” Nampak klasik sangat pic ni… Mmg “rare”… Spectacular … Ya Allah cantik yer… Suke suke suke sangat gambar ni ”

” Semoga kehidupan fasha selepas ni pun secantik ini juga. insyaAllah. aammin “

” Yg ni baru laa betol cantik. Hehehe. (Its my opinion only).”

” Serius ar tabik springgg lawa teruk makeup smua perfect. “

Kami daripada Berita Kopak mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Fasha dan Aidil. Semoga berbahagia selalu di samping suami tercinta, Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizman Ruzaini By Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..