” Eihh comelnya Alisa mar4h Bujibu.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Bantu Hanis Zalikha Mengemas Rumah. Part Alisa Mar4h Bujibu Chempel Tu Alahai Comel Je Suara Tu. Lepas Mar4h Terus Lari, Meraj0k Lagi Ke Alisa !! 

Anak kecil diumpamakan seperti kain putih dan ibu bapalah yang mencorakkannya. Jika elok didikannya, maka baik lah ia dan begitulah sebaliknya. Dalam dunia yang serba moden ini, amat penting untuk mendidik anak-anak nilai-nilai murni sejak masih kecil lagi.

Melihat kehidupan keluarga Hanis Zalikha dan Hairul Azreen, mereka sentiasa ceria dan gembira bersama dua orang cahayamata mereka. Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah dididik untuk berdisiplin dan tidak terlalu dimanjakan. Sikap Yusuf yang mendengar kata mencerminkan ajaran kedua ibu bapanya itu.

Kini Alisa juga dididik dengan cara yang sama. Banyak perkongsian di Instagram Hanis menjadi ikutan ibu bapa yang lain. Wajah comel Alisa juga buat dirinya menjadi popular. Kecik-kecik dah ramai peminat Alisa hingga mencapai 1 juta orang ramainya.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Yusuf dan Alisa sedang mengutip mainan mereka yang berselerak. Alisa yang nampak girang bertepuk tangan bila berjaya mengisi mainan dalam beg. Namun gelagat Alisa yang mengus1k dan mar4hkan Bujibu menarik perhatian.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa yang rajin mengemas ini menarik perhatian. Lagi menarik bila tengok Alisa dengan Bujibu. Antara komen-komen peminat :

” Kecik kecik dah rajin tolong mommyy, good girl.. “

” Kenapa mar4h abglong Jibu ni. Comel je suara mar4h tu.. “

” Tgn tu nakkk jugak kacau banglong.. Hahaha.. bujibuchempel tak tlg pun, amboiiii besee banglong ni.. “

” Clever girl. Buat kerja rumah pun comel.. “

” Did alisa just sc0ld Jibu ? Hahahahaha so kiuttt.. “

” Eihh comelnya Alisa mar4h Bujibu. Nasib baik tak kena tep0k dengan adik garang.. “

” HAHAHAH last part tu alisa mar4h jibu ke psl nak cek4u dia, So cuteee.. “

” Siap mar4h bujibu lagi budak tecit ni. rajin betul anak2 hanis.. “

Halah halah halah, adik mar4h abang Long ye. Abang Long pun asyik baring je hehe. Apa pun, terbaik cara Hanis didik Alisa dan Yusuf untuk mengemas sendiri barang mainan mereka itu. Semoga kedua-duanya membesar menjadi insan yang berguna dan berbakti kepada kedua orang tua. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..