” Eidrees itu bukan trampoline nak. Itu peha grandma. Haha.. “

Video Anak Anzalna Nasir, Mohamad Eidrees Gembira Melihat Ayahnya Pulang Begitu Mencuit Hati Netizen. Amboi, Bukan Main Suka Lagi Sampai Melompat-Lompat. Comel Sangat !!

Mohamad Eidrees merupakan permata hati kepada selebriti Anzalna Nasir dan pasangannya, Hanif Zaki. Eidrees dilahirkan pada 31 Mei 2019 setelah dua tahun mereka mendirikan rumah tangga. Kehadiran Eidrees sememangnya dinantikan oleh pasangan ini.

Eidrees merupakan salah seorang anak selebriti yang sering mendapat perhatian di media sosial. Seperti selebriti lain, Anzalna turut membuka akaun Instagram untuk anak kesayangannya ini. Sehingga ke hari ini seramai 97.5 ribu orang mengikuti akaunInstagram Eidrees.

Terdahulu, Anzalna mendirikan rumahtangga dengan Hanif Zaki pada tahun 2016. Hanif merupakan teman lamanya dan juga seorang ahli perniagaan. Anzalna merupakan anak kedua daripada lima adik- beradik yang kesemuanya perempuan.

Menerusi akaun Instagram, suami Anzalna berkongsi video Eidrees di pangkuan neneknya. Eidrees kelihatan gembira apabila diacah oleh ayahnya sehingga melompat-lompat sambil ketawa. Amboi, sukanya dia tengok daddy ye ! Tonton video di bawah :

” Came back home to this!  #Alhamdulillah.. “

View this post on Instagram

Came back home to this! ❤️ #Alhamdulillah

A post shared by Hanif Zaki (@hanif_zaki) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Eidrees melompat-lompat. Antara komen-komen mereka :

” Sebiji mcm mummy dia suka gelak, cute sgt eidress @anzalnanasir88 @hanif_zaki.. “

” Comel aja Eidrees.. “

” Ceria mcm mumy dia.. “

” Hahahhahahahahaha Eidrees itu bukan trampoline nak… Itu peha grandma.. “

” Aktif sungguh.. “

” Ya Allah tengok Comel sgt happy.. “

Alahai, sukanya dia melihat ayahnya pulang dari kerja ye. Ger4m melihat Eidrees yang begitu comel. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Eidrees membesar dengan sihat dan bijak. Semoga menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir, Hanif Zaki by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..