” Dulu orang cakap tak payah yo yo ooo sangat kereta 1.3 je.. ” – Hairul Azreen

Hairul Azreen Kongsi Gambar Kereta Pertama Bersama Satu Kisah Hidupnya. H1naan Yang Mengubah Dirinya Menjadi Hairul Sekarang. Terbaik Hairul !!

‘ The Best Never Rest ‘, ungkapan ini sering disebut oleh pelakon aksi Hairul Azreen. Beliau menerpa kejayaan setelah lakonannya dalam filem aksi Paskal dan Wira mendapat kutipan box office. Nama Hairul semakin meningkat naik dan terkenal.

Bukan mudah untuk Hairul berjaya seperti sekarang. Beliau pernah berkongsi kisah pah1t m4ungnya dalam mengejar impiannya menjadi pelakon. Pernah bekerja menjadi tukang cat jalan, Hairul tidak put0s asa dan terus berusaha.

Setiap orang pasti memiliki kereta pertama mereka. Begitu juga dengan Hairul. Bukan terlahir dalam keluarga berada, kereta Iswara menjadi pilihannya. Banyak kisah Hairul bersama keretanya ini yang menjadi kenangan. Daripada kereta biasa kini sudah memakai kereta mewah.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah berkongsikan beberapa keping gambar kereta pertamanya. Memiliki sebuah kereta Iswara, Hairul memasang aksesori supaya keretanya nampak lagi menarik namun sayangnya ketika itu hanya kata cac1an dan herd1kan yang diterimanya.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian cerita ini mendapat perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Spoiler boleh buat jemur kain bro. Paling gan4s ni, champion.. “

” Biasa lah mulut org.. tp mulut org lah buat kan kite gigih kejar kejayaan kan. Alhamdulillah.. “

” Idola. one day sye harap sye jadi mcm abang.. “

” Power bro, u mmng kasi sampai jadi. Too humble bro.. “

” My first car also Iswara. and seriously keta ang tu mmg mantap.. “

” Bang keta ni kuar dating dgn hanis zalikha eh.. “

” Hebat kata kata semangat abang. Sama la, saya pun pernah dihina juga dulu.. “

” The only thing aku minat hairul ni walaupn dia berjaya tp dia tetap ingat mcm mana kesus4han dia lalui dulu. sentiasa rendah diri.. “

Siapa sangka Hairul akan berjaya seperti sekarang. Apa yang penting, perlu ada impian dan cita-cita dan kejarlah ia supaya menjadi kenyataan. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. Apa pun, semangat Hairul dan kata-katanya itu boleh dijadikan sumber inspirasi. Semoga Hairul terus maju jaya dan berbahagia sentiasa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..