” Don’t touch. Ehh don’t k1ss.. “

Video Wan Maryam Bermain Dengan Kucing, Namun Paling Menghiburkan Netizen Apabila Ibunya, Mawar Karim Menjer1t . Haha.. Dengar Pun Kelakar !!

Wan Maryam binti Wan Hafizol merupakan cahaya mata usahawan tudung terkenal, Mawar Karim dan pelakon tanah air, Fizo Omar. Kini Maryam telah berusia 3 tahun sudah pandai berkata-kata dan gelagatnya sangat menghiburkan. Penantian kedua ibu bapanya untuk mendapat cahaya mata selama 4 tahun akhirnya dimakbulkan oleh Allah setelah mereka dikurniakan Wan Maryam.

Dilahirkan pada 29 Disember 2017 telah menyerikan lagi rumah tangga Fizo dan Mawar walaupun telah mengharungi satu tempoh yang agak lama dan pada masa sama Mawar melalui pelbagai cabaran untuk hamil. Penuh kasih sayang Fizo dan Mawar menjaga puteri mereka itu. Malah turut dikongsikan gambar-gambar dan video aktiviti Maryam di akaun Instagram milik Maryam.

Jodoh, ajal semuanya sudah tertulis , pada tahun lalu, Fizo dan Mawar telah mengambil keputusan untuk berpis4h secara baik dan berita perpisahan mereka turut mengejutkan dunia hiburan Malaysia. Walaupun antara mereka sudah tiada apa-apa lagi hubungan, mereka telah berpakat untuk sama-sama menjaga puteri tunggal mereka itu dengan baik dan penuh kasih sayang.

Menerusi perkongsian Mawar di akaun Instagram miliknya, telah berkongsi satu video yang merakamkan gelag4t anak kesayangannya, Wan Maryam sedang bermain dengan kucing. Melihat Maryam sangat seronok bermain kucing itu namun paling menghiburkan apabila mengdengar suara ibunya Mawar telah menegur Maryam.

Iktuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan video tersebut. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Maryam suka kucing plk.. “

” Mama jgn la jer1t. Nanti maryam terkezutt.. Hahaha .. “

” Anak kite xtak0t kucing.. Kite yg tak0t klau kne gig1t or cak4r.. “

” Mama cik yam mcm tgh melompat.. Don’t touch…. Hey Don’t k1ss (sambil lompat) .. Comel jeeee.. “

” Hahaha ni kalau baby dpt hbs lah meow tu..  “

” Auw… Cute ja Cik Yam. Tak0t, tapi berani kan diri jugak.. “

” Hahaha3.. Mcm nk pastu tak0t.. “

” Berani maryam dgn cat .. “

Alahai.. Comel jer tengok Maryam pegang kucing. Nampak Maryam macam suka sangat dengan kucing walaupun tak0t-tak0t, paling kelakar bila dengar suara ibu Maryam tu. Hehehe.. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Wan Maryam membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..