Dipuji Kerana Wajahnya Yang Cantik Dan Putih Gebu, Tetapi Bila Penari Ini Tanggal Makeup, Ramai Lelaki Yang Lari !!

Sesiapa pun pasti menginginkan wajah yang cantik dan menawan. Jadi tidak hairanlah wanita sanggup melakukan apa sahaja untuk membuat wajah mereka kelihatan cantik.

Seperti penari ini yang membuatkan ramai orang kagum melihat wajahnya yang putih bersih, hidungnya yang mancung dan bibir tipisnya dengan lipstik merah membuatkan ramai lelaki yang terg0da dan wanita yang mencerumbuinya.

Netizen mula memberi komen mengenai penari ini. Mereka mengatakan penari ini memakai make-up yang tebal sehingga tertanya-tanya wajah yang sebenar. Mereka ingin tahu bagaimana mukanya jika dihil4ngkan makeupnya itu.

Jadi dia bersetuju untuk mendedahkan wajahnya. Dia menanggalkan kain merah dan aksesori di kepalanya. Selepas itu dia membuka pula rambut palsunya.

Kemudian dia menghil4ngkan segala makeup di mata, hidung dan bibirnya yang merah dengan gincu. Bedak dan foundation juga dibersihkan dan akhirnya wajah sebenar mereka kelihatan.

Tak sangka rupa-rupanya penari yang cantik ini adalah seorang lelaki. Dia sengaja menghias seperti perempuan untuk menarik perhatian netizen di media sosial. Yang menariknya dia adalah seorang lelaki yang tampan !!

Jadi, ramai gadis dan wanita yang tertarik dengan lelaki ini. Wajahnya yang begitu tampan menjadi perhatian para gadis dan wanita yang ingin tahu mengenai dirinya. Dalam sekelip mata sahaja dia menjadi orang yang terkenal.

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya!

Sumber : Micelle0926 / Diterjemah oleh Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..