” Dia t1pu kita Fad. Dia tido betul.. “

Fad Bocey K0ngsi Perbualan Di Group Whatsapp Kumpulan Bocey, Buat Ramai Yang Menitis Air Mata. Moga Fad Dan Achey Jaga Peningg4lan Arw4h Sebaiknya !!

Duk4 semalam belum lagi mampu meredakan airmata peminat Bocey dari mengalir. Pemergian salah seorang anggotanya Abam benar-benar menggug4t hati dan perasaan lebih-lebih lagi kepada Achey dan Fad.

Mereka yang mula bergabung mencipta fen0mena Bocey pada November 2013 ketika menyertai Maharaja Lawak Mega 2013. Ikatan persahabatan mereka yang erat bagai isi dengan kuku nyata teguh bersama walaupun diland4 pelbagai duga4n dan rint4ngan.

Abam yang sering mengungkapkan kata-kata semangat dan slogan #kitabaikorangsayang sememangnya menjadi tul4ng belakang Bocey. Namun takdir Allah telah menetapkan, 10 Februari 2020 berlalu pergi seorang sahabat sejati dan ini memberi kej0tan besar buat Achey dan Fad.

Menerusi akaun Instagram, Fad Bocey telah berkongsikan beberapa keping gambar di mana menunjukkan perbualan group whatsapp yang diciptakan hanya untuk mereka bertiga.Bait ayat yang ditulis membuat netizen menitiskan airmata. Perju4ngan belum lagi selesai.

Jom baca kapsyen di bawah :

” Hanya tinggal 2 @acheykintangkintung.. “

Rata-rata netizen seb4k dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Stay strong abang fad.. “

” Moga Allah beri kekuatan buat @fadbocey dan @acheykintangkintung teruskan perjuangan bocey. Stay strong sahabat-sahabat.. “

” Seriously asal baca je pasal arw4h abam automatic air mata aku gug0r.. “

” Arwah mesti bangga ada sahabat macam fad dan achey. He’s in better place now. Sebab Allah lagi sayang arw4h berganda-ganda lebih dari kita ni.. “

” Mungkin sampai sini ja perju4ngan dia dalam industri sokay stay strong my brother abam dah happy dah kat sana jangan risau fad…. Dia dah happy tu.. “

” Berat melepaskan.. Berat menerima kehil4ngan ini.. Tapi fad dan @acheykintangkintung kena kuat.. “

Tidak mudah untuk Fad dan Achey menerima kenyataan ini. Bersabarla Fad dan Achey. Allah lebih menyayangi Abam. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga perjuangan Bocey akan diteruskan demi amanat yang ditinggalkan Abam kepada kalian.. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey, IG Achey Bocey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..