” Dia suruh kita posingkan lepas tu dia bebel dekat kita pulak. Anak dengan mak sama naik.. “

Video Aaisyah Dhia Rana Membebel Apabila Disuruh Bergaya Untuk Sesi Fotografi. Comel Dan Lawak Sungguh Aaisyah Ni !!

Aaisyah Dhia Rana merupakan anak kepada pasangan selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Aaisyah selalu menjadi perhatian netizen kerana wajahnya yang comel dan cantik. Aaisyah juga turut menpunyai ramai pengikut di akaun media sosialnya.

Aaisyah yang dilahirkan pada 1 November 2014 kini sudah pun berusia 5 tahun. Aaisyah mewarisi kecantikan daripada ibunya dan kekacakan bapanya. Gelagat dan telatah Aaisyah selalu dikongsi oleh ibunya di akaun media sosialnya sejak Aaisyah masih kecil lagi.

Aaisyah merupakan anak ketiga Che Ta dan anak sulung untuk Zain. Aaisyah mempunyai dua orang abang iaitu Ammar Efendi dan Aniq Ezra. Aaisyah pernah membintangi program realitinya sendiri bertajuk ” Little Princess Aaisyah ” pada tahun 2017.

Menerusi akaun Instagram Anas Zahrin, beliau memuatnaik satu video di mana Aaisyah sedang menjalani sesi fotografi. Anas diminta untuk menunjukkan gaya yang sesuai digayakan oleh Aaisyah dalam sesi fotografi tersebut namun Aaisyah membebel padanya dengan menyatakan dia hendak membuat satu gaya sahaja. Bijak sangat Aaisyah ni !

Tonton video di bawah :

” Dia suruh kita posingkan lepas tu dia bebel dekat kita pulak. Anak dengan mak sama naik @rozitachewan1 @aaisyahdhiarana111 “

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan Aaisyah. Antara komen-komen mereka:

” Hahaha… comelnyeee Ecahhhh.. “

” Hehehe…. Lawakk n comel.. “

” Cik ta kuasa dua ni… haha .comei Aisyah…. “

” Hahahahaha nak buat satu jeee hahaha.. “

” Aduhh jenoh lagu ni hahahahahahahaha comel.. “

” Hahaha like mummy like daughter.. “

” Hahahaa comeyyy la awak.. “

” Gigih betul nk snap satu gambar.. Hahahha.. “

” Nasib dia nak layan uncle haha. Kalau dia blah je.. “

Comel sungguh Aaisyah ni. Ke mana tidak tumpah nya kuah kalau tidak ke nasi. Mestilah Aaisyah mewarisi kecantikan ibunya, Rozita Che Wan kan. Semoga Aaisyah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berguna serta membanggakan ibu bapa satu hari nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana, Anas Zahrin by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..