” Dia punya nerv0us tu memang pec4h peluh.. ” – Netizen

Video Pertama Kali Hael Husaini Makan Laksa Sarawak Di Rumah Dayang Nurfaizah. Part Muka Hael Tengah Makan Sambil Diperhati Oleh Ayah Dayang Tu Memang Kelakar. Hai Hael .. Tak0t Sangat Ni Dengan Bakal Bapa Mertua. Hahaha !!

Kisah antara penyanyi Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah sering menjadi perhatian ramai. Lebih-lebih lagi mereka juga dikatakan ‘sangat akrab’ . Ada yang berkata bahawa antara mereka ini bukan sahaja bersahabat baik malah erti kata lebih seperti pasangan kekasih yang hang4t dilamun cinta.

Namun hingga kini, Hael mahupun Dayang lebih selesa mendiamkan diri untuk tidak mengumumkan tentang hubungan mereka kepada umum mahupun media. Bak kata orang tua, kalau dah jodoh, tak kemana. Malah keserasian antara Dayang dan Hael turut membuat peminat-peminat mereka merestui jika mereka mempunyai jodoh bersama.

Mengimbau kembali, terdahulu, kejayaan Hael dan Dayang dalam berduet bersama membawa lagu bertajuk ‘Har4m’ di Anugerah Juara Lagu 33 membuat ramai yang merasakan antara Hael dan Dayang mempunyai aura yang lain dari yang lain berbanding penyanyi- penyanyi duet lain.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram eastzue telah berkongi video yang memaparkan Hael berada di rumah Dayang. Paling menarik, Hael telah dihidangkan laksa sarawak yang dibuat sendiri oleh Dayang. Namun part paling menghiburkan apabila reaksi Hael ketika sedang makan sambil diperhatikan oleh ayah Dayang dan Dayang.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut terhibur melihat reaksi Hael dalam video tersebut. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Beruntungnya cik sani mkn diperhati oleh bkl bapa mertua.. “

” Dia punya nerv0us tu memang pec4h peluh.. “

” Hai Hael, makan pun serba tak kena yer, sebab diri sedang di perhatikan, hahaha.. “

” Seronoknya Hael boleh merasa air tangan Dayang.. Semoga cepat kahwin.. “

” Aduuhh gula tump4h ka ni? Napa manis sangat… “

” Hael tak0t dengan bakal bapak mertua ka? Tak tentu arah nak makan.. “

Alahai kesian Hael, punyalah gementar sambil makan diperhatikan oleh ayah Dayang. Hahaha, tapi tengok gaya Hael tu memang kelakar betul. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Hael dan Dayang sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburi dan andai ada jodoh kalian bersama, semoga segala urusan dipermudahkan. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eastzue

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..