” Dalam diam-diam Shuib buat keje, tahu-tahu dah nak bertunang.. “

Video Mamat Sepah B0ngkar Rahsia Mengenai Pertemuan Shuib Dan Siti Sarah. Ooo Baru Tahu Rupa-Rupanya..

H0t FM merupakan radio berbahasa Melayu milik Synchrosound Studio Sdn Bhd, anak syarikat Media Prima. Siarannya dipancarkan dari Sri Pentas, Bandar Utama. H0tFM memulakan operasi ujian pemancaran bermula 15 Januari 2006 dan mula beroperasi secara rasmi pada 5 Februari 2006.

Terbaru, menerusi laman Instagram H0tFM976, sebuah video telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan Mamat Sepah menjadi tetamu di slot Geng Pagi H0t yang dikendalikan oleh tiga penyampai yang tidak asing lagi iaitu Shuib, Shuk dan Fizie.

Kehadiran Mamat Sepah di konti radio H0tFm pagi ini memb0ngkar beberapa kisah yang sangat menarik untuk dikongsikan kepada pendengar-pendengar siaran radio tersebut. Kisah-kisah yang terb0ngkar pastinya mengenai pengalamannya bersama kumpulan Sepah suatu ketika dahulu.

Apa yang menarik lagi adalah kisah mengenai bagaimana beliau menyatukan hubungan Sarah dan Shuib. Shuib yang sememangnya sudah tentu berada di konti radio tersebut mengesahkan cerita yang dib0ngkarkan oleh Mamat adalah benar sekali.

Menurut Mamat, beliau yang memberikan nombor telefon Siti Sarah kepada Shuib. Dan selepas itu tambahnya lagi, tiba-tiba sudah mendapat tahu Shuib akan bertunang dengan Siti Sarah. Beliau tidak tahu Shuib bercinta dengan Sarah dan berita tersebut amat mengej0tkannya.

Ikuti sedutan perbualan mereka di bawah ini :

” Ib Sarah kirim salam.. “

Shuib : ” Ini cerita betul .. “

Mamat : ” Kalau akau tahu dia kahwin, aku tak bagi nombor telefon tu beb.. biar dia tua dan bujang macam aku.. “

Tonton video di bawah ini :

” Peh. Mamat orang penting yang menyatukan Sarah dengan Shuib rupanya! Nasib baik Shuib cepat, kalau tak Mamat dah jalan dulu. @sitisarahraissuddin @shuibsepahtu @mamatsepah @shuk_h0tfm @fizie_h0tfm.. “

Alahai rupanya Mamat memainkan peranan penting semasa dalam menyatukan Shuib dan isterinya Siti Sarah. Kami di Berita Kopak  mendoakan semoga persahabatan di antara Mamat dan Shuib terus berkekalan hingga ke syurga hendaknya. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG H0tFM976, Mamat Sepah, Shuib Sepahtu by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..