” Dah la comel pandai pulak tu ” – Ya Allah, Bijak Nya Neyney Unt0ng Nora Danish Dapat Anak Macam Ni !!

Nora Binti Mohd Danish Hanif atau lebih dikenali dengan nama Nora Danish merupakan seorang pelakon dan juga seorang model. Nora memulakan kerjaya seninya pada tahun 2005 dan nama Nora menjadi sebutan ramai dan dikenali menerusi drama Puteri.

Selain itu Nora juga banyak berlakon filem antaranya Aku Terima Nikahnya bergandingan bersama pelakon AdiPutra dan drama Tentang Dhia. Selain berlakon dan menjadi model Nora juga mencuba nasib sebagai seorang penyanyi. Nora pernah tampil berkolaborasi bersama Waris menerusi lagu Ini Lagi B0om.

Nora mempunyai 2 orang cahayamata lelaki iaitu Rayqal dan Neyqal. Rayqal adalah anak Nora bersama bek4s suami iaitu Jejai dan Neyney anak Nora bersama suaminya Nedim Nazri.

Terbaru menerusi laman instagram milik suami Nora iaitu Nedim telah memuat naik video Neyney yang sungguh bijak. Neyney mengenali setiap gambar yang disebut oleh daddy nya itu. Mari kita saksikan bersama :

” Daddy & Mommy is so pr0ud of you Neqayl.. A proud moment for us . You are always making us both Happy & pr0ud sayang.. Thank you to also both your grandmas for spending so much time reading with you.. #neqaylnanedim #cucuOma #cucuPopua #cintahatineno “

Rata-rata peminat telah memuji betapa bijaknya Neyney, antaranya ialah :

” Baby auntyy soooo smart!!!”

” Oh my..! So cleverrrrr…!”

” It’s a very good start Neyney. You really love learning. So proud of you sayang “

” Well done sayang ney ney..so pr0ud of u lil man “

” Bukan daddy aje ger4mmm kita yg tgk pun ger4mmm “

” Neyneyyy pandainyaaaaa “

” Dah la comel pandai pulak tu “

” Allahu.. membesa dgn sihat neyney syggggggg y so clever “

“OMG DEFINITELY MY FAV KID ON SOC1AL MEDIA “

” Pandai sungguh Neyney..untungnya la @b0ss_ned n @noradanish “

” Clever & smart boy la neyney….so cute “

” Ney ney onty Bagi 10bintang..pandai semua betul, beri tumpuan tapi masih belum blh bercakap.”

Alahai comelnya NeyNey, dah la bijak  pulak tu. Kami dari Berita Kopak mendoakan NeyNey menjadi anak yang soleh dan sentiasa membanggakan daddy dan mummy.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nedim Nazri by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..