” Dah.. dah dah dah.. dia jadi dah.. eh eh.. “

Video Jebat Jayden Menyanyi Untuk Ibunya, Sebelum Tidur. Good Boy Lah Jebat !!

Anak kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila Mohd Noor iaitu Jebat Jayden sekali lagi mencur1 perhatian netizen dengan gelagat comelnya. Untuk pengetahuan, Sharnaaz dan Nabila diijabqabulkan pada 31 Mac 2017. Jebat kemudiannya dilahirkan pada 30 Ogos 2018.

Ibu Jebat, Nabila merupakan kakak kepada pengacara, pelakon dan usahawan hijab berjaya iaitu Neelofa. Nabila merupakan anak kedua daripada sembilan adik-beradik. Di sebalik wajahnya yang cantik, Nabila memiliki dar4h campuran Melayu (Malaysia), Pakistan dan Arab.

Sharnaaz dan Nabila  juga telah mewujudkan akaun khas putera kesayangan mereka @jebat.jayden di lnstagram. Ketika ini, Jebat sudah mempunyai pengikut sehingga mencecah 290 ribu orang. Gambar-gambar dan video Jebat dari lahir hingga sekarang  di muat naik menerusi akaun Jebat itu dan turut menjadi perhatian netizen.

Menerusi akaun instagram milik ibu Jebat, Noor Nabila telah berkongsi satu video bersama Jebat. Video tersebut merakamkan Jebat sedang menonton televisyen sambil berbaring. Jebat yang belum tidur itu sedang menyanyi dengan versinya sendiri dan membuatkan sesiapa sahaja yang menonton, pasti terhibur.

Tonton video yang telah dikongsikan oleh Noor Nabila di bawah :

” Apa la budak bucuk dok pot pet.. “

View this post on Instagram

Apa la budak bucuk dok pot pet…

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on

Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat Jebat dalam video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Test vokql memalam ek jebat.. “

” Dia nyanyi “ mengantok mengantok nak tidur mana, wuuuuuu”.. “

” Jari tu jari tu pusing2.. “

” Dah lahhh… dah… dah dah dah.. dia jadi dah.. eh eh.. ”

” Belom bobo lagi ke jebat… Nak bw mama ceritalah tu kan jebat.. “

” Dok sembang apa jebat.. “

” Alala comey nyer babyy.. “

” Duk kecek gapo tuu.. Comey sgt.. Rasa nk gom0l2 pipi tuu.. “

Ishh !! Ger4m la tengok si Jebat comel ni. Sekarang mulut pot pet pot pet tak berhenti ya. Konon konon menyanyi lah tu, kesian ibu dah mengantok. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Jebat membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Noor Nabila by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..