” Alhamdulillah. I am so grateful.. ” – Nur Fazura

Fazura Kongsi Ucapan Syukur Didapati Tak Bersalah Daripada Tud0han Melangg4r Kontrak. Namun Penampilannya Yang Kini Hamil Mencecah 6 Bulan Tarik Perhatian Peminat. Wah Cantiknya Fazura, Memang Seri Ibu Mengandung !!

Pelakon cantik Nur Fazura hari ini didapati tidak bersalah daripada tudohan yang dikatakan melangg4r kontrak syarikat produk kecantikan dan kesihatan. Fazura memanjatkan rasa syukur kepada Allah SWT kerana keadilan berpihak kepadanya.

Kes tersebut telah berlalu selama tiga tahun namun mahkamah sudah membuktikan bahawa kontrak tersebut adalah sah. Fazura mengikat kontrak bersama syarikat tersebut namun kontrak itu telah terbatal selepas produk syarikat tersebut tidak mendapat kelulusan KKM.

Fazura yang sedang hamil 6 bulan merasakan kes tersebut sangat berat buatnya dan mengambil banyak masa beliau. Kes ini juga sedikit sebanyak telah menjejaskan imejnya sebagai seorang artis. Fazura kini hanya meminta ganti rugi  daripada syarikat tersebut

Menerusi akaun Instagram, Fazura berkongsi gambar terbaru beliau yang kini semakin sarat mengandung. Beliau mengucapkan terima kasih kepada semua peminat dan rakan-rakan beliau yang sentiasa mendoakan kesihatannya sepanjang menjalani tempoh mengandung walaupun terpaksa menghadapi kes mahkamah yang dikenakan terhadapnya.

Jom lihat perkongsian Fazura di bawah :

Rata-rata netizen memuji wajah Fazura yang makin berseri-seri. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah kak faz. You are a kind hearted person and i always know you are in a right side.. “

” MasyaAllah you look so pretty akak. Pregnancy suits you so much! “

” Cantiknya mommy to be..  Makinn cantik berseri .. “

” You look sooo pretty, take care.. “

” Kak faz cantik sangat … Mommy to be .. Semoga dipermudahkan .. “

” Glowing mommy to be .. “

” Makin berseri2 lahaiiiiii dah cantek lagi btambah cantik time preggy niii.. “

Memang makin cantik dan berseri sungguh. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Fazura kerana bebas daripada tud0han tersebut dan semoga Fazura dipermudahkan segala urusan termasuk sepanjang tempoh mengandung sehinggalah kepada melahirkan. Setiap yang berlaku pasti akan ada hikmahnya. Jaga kesihatan dan jaga diri selalu !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..