” Dah ada bau-bau nasi minyak nih.. “

Gara-Gara Memuat Naik  Foto Bersama Di Sidang Media Anugerah Juara Lagu ke-34, Netizen Terlihat ‘Sesuatu’ Persamaan Dayang Nurfaizah Dan Hael Husaini. Woww.. Kita Pun Perasan Juga !!

Penyanyi popular, Dayang Nurfaizah telah berkongsi beberapa foto bersama Hael Husaini ketika mereka bersama-sama berada di sidang media Anugerah Juara Lagu ke-34 baru-baru ini. Sebelum ini,  Hael Dan Dayang telah menjuarai Anugerah Juara Lagu ke-33 pada tahun 2019 yang lalu dengan membawakan lagu ” Har4m’.

Pada hujung tahun lepas, Hael Husaini telah membuat kej0tan dengan kembali berkolaborasi dengan Dayang Nurfaizah menerusi lagu Hari Ini yang sebelum ini dirakam secara solo. Hari Ini ciptaan dan nyanyian Hael dilancarkan pertengahan tahun lepas dan tiada siapa tahu ada perancangan duet.

Pada 28 Disember 2019 , Dayang telah mengadakan konsert sempena dua dekad beliau di Singapura sempena 20 tahun dalam industri muzik . Dalam konsert berkenaan, Hael Husaini juga turut ada di sana dan pasangan ini juga telah berduet bersama menyanyikan lagu ‘Hari Ini’ dan mendapat sorakkan daripada penonton-penonton di konsert itu.

Menerusi akaun instagram, Dayang dan Heal telah sama-sama memuat naik foto bersama di akaun masing-masing. Kelihatan mereka sangat akrab dan jelas terpancar pasangan ini sangat bahagia. Meskipun masing-masing sebelum ini tidak pernah membuat kenyataan bahwa mereka adalah pasangan kekasih.

Menerusi foto tersebut, netizen mula perasan akan persamaan Dayang dan Heal. Mereka bersama-sama memakai rantai loket yang sama.

Ikuti perkongsian foto di bawah menerusi akaun Instagram Dayang :

” Press conference #ajl34.. “

View this post on Instagram

Press conference #ajl34

A post shared by Dayang Nurfaizah (@dayangsayangkamu) on

Rata-rata peminat memuji pasangan ini yang dilihat sangat serasi bersama dan  peminat juga mendoakan semoga mereka akan ke jinjang pelamin. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Sweet couple ever.. “

” Saya suka kamu berdua.. “

” Semut berkawad satu-satu horaaaa horeyyyyy.. “

” Cepat2 kawen kitak 2… “

” Nikah cpt2 please.. “

” Kiri kanan bersemut tak bole halau dah cemane ni.. “

” Dah ada bau-bau nasi minyak nih .. “

” Sweetnya tasabar nk tggu korang punya wedding.. “

” So cuteeeeeeee u twoo.. “

Namun, ada sesetengah netizen mula perasan akan persamaan Dayang dan Heal memakai rantai dan loket yang sama.

Amboi betul ke Hael yang hadiah ?? Taj4m betul mata yang memandang. Tapi kalau dilihat betul-betul, memang pun Dayang dan Hael memakai rantai dan loket yang sama. Rantai ‘Couple’ ke tu ?  Namun tiada respon dari mana-mana pihak Dayang dan Heal. Apa- apa pun kita doakan yang baik-baik untuk mereka. Apa salahnya, dua-dua masih ‘single’ dan sama cantik dan sama padan.

Silakan SHARE.

Sumber : IG  Dayang Nurfaizah, Hael Husaini, Heayang Fan Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..