” Cuak tak cuak la kalau dah terper4ngkap selama sejam.. “

Video Detik- Detik Cem4s Norman Hakim Dan Janna Nick Terperangk4p Dalam Lif Selama Sejam. Allahuakbar, Kes1annya !!!

Mohamed Nurhakim Zaidon atau lebih dikenali sebagai Norman Hakim merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia, berasal dari Kuantan, Pahang. Beliau merupakan bekas juara Hero Remaja tahun 1993/94 dan terkenal dengan watak sebagai Inspektor Harris dalam drama bersiri Gerak Khas.

Terbaru, menerusi entri di laman Instagram miliknya, Norman Hakim telah memuat naik sebuah video. Video tersebut memaparkan detik-detik cem4s beliau bersama seorang pelakon wanita terkenal iaitu Janna Nick telah terper4ngkap di dalam lif. Kejadian tersebut berlaku ketika rakaman drama ‘Demi Rindumu’.

Menurut Norman, beliau dan Janna Nick terper4ngkap dalam lif selama sejam. Kelihatan di dalam video tersebut, Janna memberitahu keadaannya tidak selesa kerana p4nas dan hampir ses4k n4fas. Membuatkan kepalanya menjadi sangat sak1t.

Norman Hakim turut  menyatakan kesyukuran kerana terper4ngkap di dalam lif rumah dan lif tersebut pula lut sinar. Oleh itu, beliau dan Janna Nick masih boleh nampak pemandangan luar. Beliau juga menyatakan sudah pastinya merasa cu4k kerana bukan sekejap beliau bersama Janna Nick terper4ngkap di dalam lif tersebut.

Ini detik-detik cem4s yang di ambil dari sedutan video tersebut :

Ini posting yang dimuat naik oleh Norman Hakim. Tonton video di bawah :

” Ins1den terper4ngkap dalam lift #DemiRinduMu @normanhakim_786 @jannanick. Kalau korang ditakdirkan terper4ngkap dlm lift selama sejam, korang nak terper4ngkap dgn siapa? “

” Ye.. hari ni 11/9/19 saya ditakdirkan terper4ngkap dalam lift selama sejam & di’takdir’kan terper4ngkap dengan @jannanick !! Ini bukan lakonan, ini bukan cobaannn. Ini betul2 masa nak shoot s4lah satu scene dalam #DemiRinduMu !! “

” Nasib baik laa yg pertama; terper4ngkap dalam lift rumah & yg kedua ; liftnya transparents boleh nampak luar dalam!! Cuak tak cuak la kalau dah terper4ngkap sejam! “

” Lem4s, p4nas, h4us, lapar semua cukup! Nah pertontonkan la ‘BTS’nya. Full video nanti tunggu @jannanick siap edit tgk kat channel youtube dia!! “

Rata-rata merasa terkejut dengan apa yang terjadi. Ini komen-komen mereka :

” Ya Allah ingt ke Dlm drama tdi rupanya btl2.. “

” MasyaAllah.. terper4ngkap.. nasib x apa2.. “

” Aduhh.. camne leh terper4ngkap.. “

” Nasib lif transparent, kalau tak.. Ehem2, berget4r tulung rusuk abam norman ye.. Hahaha.. “

 ” Rasa2 tak de ke yg bu4ng angin td tu.. “

” Semoga bert4bah, siannya.. “

Alhamdulillah syukur tiada apa-apa yang serius berlaku kepada Janna Nick dan Norman Hakim. Kami di Berita Kopak mendoakan Norman Hakim dan Janna Nick dilindungi oleh Allah dari segala yang tidak diingini dan merb4haya. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Norman Hakim by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..