” Congratulations to Aidil dan Fasha on their newborn.. ” – Jejai

Jejai Kongsi Gambar Dan Ucapan Tahniah Buat Fasha Sandha Dan Aidil Aziz. Terbaik Jejai, Sangat Profesional !!

Aisha adalah nama pilihan buat permata hati Fasha Sandha dan juga Aidil Aziz yang baru lahir semalam. Satu nama yang cukup indah, gabungan nama Aidil dan Fasha dan dalam yang sama membawa maksud yang baik dalam Islam. Pastinya kehadiran Aisha dinantikan oleh ramai termasuk peminat-peminat dua selebriti ini.

Berita gembira kelahiran Aisha telah diumumkan oleh Aidil di akaun Instagram miliknya semalam. Aidil turut memaklumkan dia akan turut bercuti sebulan untuk sama-sama menemani isteri kesayangannya itu berpant4ng. Wahhh suami mithali ni, terbaik Aidil.

Fasha turut berkongsi beberapa gambar dan juga video si cilik Aisha. Berhidung mancung, kulit putih melepak dan pipi merah, itu yang dapat digambarkan apabila melihat raut wajah Aisha yang comel. Pastinya Rayfal dan Jemaima juga teruja bertemu dengan adik mereka.

Umum sedia maklum hubungan baik Fasha dan juga bekas suaminya, Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali dengan panggilan Jejai. Hasil tinjauan kami di Instagram Story milik Jejai, Jejai telah berkongsi gambar Fasha sekeluarga dengan ucapan tahniah atas kelahiran baby Aisha.

Ikuti perkongsian di bawah :

Malah Jejai juga turut sama menyenangi sikap Aidil dan pernah memuji cara layanan Aidil terhadap kedua-dua anaknya. Baik Fasha, Aidil dan juga Jejai mempunyai sikap yang sangat profesional dan sering mendapat perhatian dan pujian daripada orang ramai.

Malah setiap kali majlis hari lahir Rayfal atau pun Jemaima, pasti Jejai tidak ket1nggalan bersama-sama meraikannya bersama keluarga Fasha. Satu sikap yang harus dipuji, perp1sahan bukan bererti perlu bermus0h. Ketepikan eg0 demi kebaikan bersama dan anak-anak.

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah sekali lagi buat Fasha dan Aidil atas kelahiran baby Aisha. Semoga baby Aisha membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah yang akan membahagiakan kedua ibu bapa di dunia dan juga akhirat. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizal Ramli, Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..