” Congrats.. Share lah gambar kahwin. Mesti cantik g1lerrr.. “

Adik Neelofa, Ameera Khan Mengaku Sudah Berkahwin Di London. Wahhh.. Senyap-Senyap Je. Tahniah !!

Adik kepada selebriti terkenal, Neelofa yang cantik manis dan sangat sinonim dengan panggilan Little Miss Khan atau nama sebenarnya Ameera Khan kembali menjadi perhatian peminat dan pengikutnya apabila dia kembali aktif di laman Instagram setelah lama berehat dari media sosial.

Sebelum ini, Adik kepada Neelofa ini yang pernah menyahaktifkan akaun Instagramnya buat sementara. Kemunculan kembali Ameera Khan awal Februari lalu membuatkan ramai pengikutnya yang kini sudah mencecah 1 juta di Instagram gembira. Ameera Khan yang sering berkongsi gambar beliau dengan pelbagai gaya di Instagram sering mendapat pujian dari netizen.

Fakta menarik tentang Ameera Khan ialah beliau mendapat jolokan nama ” The Next Kardashians’ kerana gaya hidupnya yang dikatakan persis ahli keluarga selebriti popular Hollywood, Kardashians iaitu Kylie Jenner. Beliau juga bergelar usahawan kosmetik dengan lahirnya produk LMK Cosmetics.

Menerusi perkongsian posting di Instagram, LMK atau Ameera Khan menerusi ruangan komen membuat kej0tan kepada orang ramai apabila mengaku sudah berkahwin di London gara-gara menerima beberapa persoalan mengenai statusnya terkini yang mana ada yang bertanyakan menerusi satu perkongsian daripada personaliti media sosial popular ini.

View this post on Instagram

flowers make us happy

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan) on

Soalan itu juga mendapat respon ringkas daripada Ameera Khan apabila individu berkenaan bertanyakan tentang statusnya setelah ada yang memberitahu bahawa dia sudah berkahwin.

 

Berikutan itu, ramai pengikut mengucapkan tahniah walaupun masih tak berapa percaya dengan pengakuannya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” @littlemisskhan auwwwww..  Congrats share la gambar kahwin. Mesti cantik g1lerrr.. “

” @littlemisskhan auchhhh congrats pretty.. “

” But if it’s true.. congrats to you @littlemisskhan im so happy to hear that.. “

” Married already ? congrats tho.. “

” @littlemisskhan omg congratttttsss.. “

” Yes absolutely right.. She’s already married.. “

Namun begitu, Ameera Khan masih tidak memberikan sebarang kenyataan rasmi atau kukuh berhubung dakwaan statusnya terkini dengan seorang jejaka yang dikongsikan fotonya menerusi Instagram. Apa-apa pun, jika benar Ameera Khan sudah berkahwin, kami dari Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ameera Khan by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..