” Comelnya, makin besar makin cantik la Gia. Lesung pipit tu aww.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Lana Nodin, Gia Quinn McKienzie Yang Cantik Menawan. Senyuman Manis Dengan Lesung Pipit Tu, Alahai Cute Sangat !!

Nama model dan pelakon Lana Nodin pernah hang4t diperkatakan suatu masa dahulu. Personaliti dan fesyennya yang berani buat namanya jadi sebutan. Banyak membintangi drama-drama tempatan, Lana membina namanya dengan lakonannya yang berkesan.

Anak kelahiran Sarawak ini memilih David McKienzie sebagai pasangan hidupnya. Sehingga kini mereka sudahpun dikurniakan dua orang cahayamata iaitu Gia Quinn McKienzie dan William Daud McKienzie. Lana juga sering berkongsi gelagat anak-anaknya di laman sosial Instagram.

Tentu peminat masih ingat peristiwa mencem4skan yang terjadi terhadap anak keduanya Billy. Jant0ngnya terhenti 10 minit lamanya pada ketika itu. Namun kuasa Allah dan doa daripada semua, Billy semakin sihat dan membesar dengan sempurna seperti kanak-kanak yang lain. Alhamdulillah.

Meninjau akaun Instagram Lana Nodin, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya, Gia memuji dirinya cantik. Rupa Gia yang manis itu lagi bertambah manis apabila Gia tersenyum dan menampakkan lesung pipitnya yang dalam. Alahai Comel sungguh !!

Jom tonton video di bawah :

Senyuman Gia ini tidak puas dipandang mata. Gelagatnya yang menyebut cantik itu menarik perhatian netizen. Antara komen-komen :

” Cantiknya lesung pipit dia. Besar makin cantik, kecik comel.. “

” So cute Gia. Lesung pipit tu yang boleh terg0da tuu.. “

” Cantik comel macam mama lana. Makin besar makin manis.. “

” Comelnya. Makin besar makin cantik la Gia. Lesung pipit tu aww.. “

” Makin besar makin cantik lesung pipit tu ikut daddy.. “

” Mukanya tiada mat saleh. Melayu tulen cantik.. “

” Cantiknya lesung pipit dia. Dua-dua belah pulak tu.. “

Wah lesung pipit Gia dalam betul. Menambah seri wajah si kecil ni. Muka iras mommy tapi lesung pipit daddy, cantik sangat anak dara Lana ni. Apa pun, semoga Gia membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa dewasa kelak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lana Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..