” Comelnya, macam daddy, nama pun cantik.. ” – Netizen

Bella Astillah Kongsi Wajah Dan Nama Anak Keduanya Buat Kali Pertama. Wajah Bayinya Yang Comel Jadi Perhatian Netizen. SubhanAllah Cute Sangat, Putih Gebu !!

Nama Bella Astillah cukup terkenal dan sering menjadi sebutan peminatnya. Bukan sahaja memiliki bakat dalam nyanyian malah juga bagus dalam bidang lakonan. Ramai mengetahu, penyanyi yang berasal daripada negeri di bawah bayu ini merupakan isteri kepada penyanyi, Aliff Aziz.

Hasil pernikahan mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki bernama Ayden Adrean. Bella dan Aliff pernah bercer4i, namun kembali rujuk. Setelah itu Bella dikhabarkan telah hamil anak kedua. Perkhabaran itu mengej0tkan ramai peminatnya dan tercetusnya sedikit kontr0versi. Namun Bella hadapinya dengan tenang.

Umum mengetahui, Bella telah melahirkan cahaya mata keduanya itu sendirian tanpa ditemani suaminya Aliff. Ini disebabkan Alif masih berada di Singapura dan pintu sempadan antarabangsa negara kita masih belum dibuka. Bella selamat melahirkan anak perempuan pada 18 Julai 2020 yang lalu.

Terbaru, menerusi laman Instagram, Bella telah memuatnaik sebuah posting bergambar. Gambar tersebut adalah gambar Bella bersama kedua anaknya. Ini adalah kali pertama Bella mended4hkan wajah anaknya selepas berkongsikan kelahiran minggu lalu. Sangat comel dengan memakai gaun berwarna soft green.

Bella juga berkongsikan nama anak perempuanya itu. Nama yang diberikan ialah Ara Adreanna. Bella juga baru membuka laman Instagram buat anak perempuannya itu dengan nama Ara Adreana. Setakat ini telah pun melebihi 3 ribu followers. Wah sedap namanya hampir sama dengan nama abangnya Ayden Adrean.

Entri tersebut dihujani dengan kata-kata pujian buat anak Bella. Inilah kali pertama mereka melihat wajah Ara Adreana. Mereka turut menyatakan wajah Ara sama dengan wajah ayahnya Aliff. Ini antara komen-komen mereka :

” Sebjik mukaa daddy nyaaa, congrats bella! ” 

” Alhamdullilah so adorable little princess.. “

” Comelnya, macam daddy, nama pu cantik.. “

” Comelnyaa Ara Adreanna Bella nanti check dm ya.. “

” So cute like mommy dia, cute sangat.. “

Wah, memang comel sangat Ara Adreana ni. Putih gebu kulitnya. Riben dekat kepala tu besarnya, bertambah comel Ara yang pakai. Apa-apa pun kami mendoakan semoga kedua-dua anak Bella membesar dengan sihat dan dilindungi Allah SWT selalu hendaknya. Buat Bella, terus jaga kesihatan dalam berpant4ng ye !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..