” Comelnya.. Macam anak Korea kak Maya.. ” – Netizen

Maya Karin Kongsi Gambar Pertama Kali Sambutan Hari Lahirnya. Namun Wajahnya Ketika Kecil Mencur1 Perhatian Ramai. Comel Betul Maya, Temb4m Yer !!

Watak yang yang dipegang memenerusi lakonannya dalam filem ‘P0nti4nak Harum Sund4l Malam’ telah membuat pelakon Maya Karin menjadi popular dan dikenali ramai. Berjaya mendalami watak yang diberikan, Maya turut mendapat perhatian pengarah-pengarah filem akan bakat lakonannya yang begitu baik sekali.

Siapa sangka Maya telah pun berada di dalam industri hiburan tanah air sudah pun 19 tahun. Memiliki wajah yang begitu cantik, anak kacukan Jerman dan Melayu ini sudah melibatkan diri dalam bidang model dan lakonan pentas teater sejak di usia remaja lagi. Anak sulung daripada tiga beradik ini juga sangat fasih dalam bahasa Jerman dan Inggeris.

Selain mempunyai bakat dalam bidang lakonan, Maya juga pandai bernyanyi. Pernah mengeluarkan single pertama dan berjaya melayakkan diri menerima pencalonan bagi kategori Artis Baru Terbaik dan Video Terbaik  di Anugerah Industri Muzik. Meskipun sibuk dalam bidang lakonan, Maya masih lagi mengeluarkan pelbagai album hingga tahun 2018.

Menerusi perkongsian di Instagram, Maya telah berkongsi satu gambar menunjukkan dia ketika kecil menyambut hari kelahirannya yang ke setahun bersama keluarganya. Gambar Maya ketika kecil itu sedang didukung oleh bapanya. Turut dikongsikan ucapan terima kasih buat kedua ibu bapanya yang menjaganya sejak dia dilahirkan.

Baca perkongsian Maya di bawah ini :

Wajah Maya ketika kecil turut menjadi perhatian netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comelnya.. Macam anak Korea kak Maya.. ” 

” Homeyyy Maya and bulat .. “

” Happy Eid kak Maya.. “

” Its that you..Wow cutie.. “

” Lol…. Mcm chinese look sikit pun ada kak Maya.. “

” B4mb4m… Pipi tu x tahan.. “

” Shoo cute.. Selamat Hari Raya love.. “

” Masya allah so so sweet dear…. Take care and love always stay safe sis Maya Karin.. “

Comelnya Maya masa kecil-kecil. Ger4m tengok pipi tu.. Temb4m sangat !! Mesti Maya rindukan ayah ketika ini, kerana tidak dapat pulang melihat bapa yang berada jauh di mata. Apa-apa pun, di kesempatan ini kami dari Berita Kopak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Maya sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maya Karin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..