” Comel sangat lah siap pejam mata lagi.. “

Video Adik Issabelle Menari Lagu ‘Mengantuk Mumia’ Bersama Baby Shima Menghiburkan Netizen. Alahai, Kenapa Cute Sangat Ni !!

Issabelle seorang kanak-kanak yang berasal dari Sarawak telah menjadi terkenal dalam sekelip mata. Ini kerana sebuah videonya menari lagu Didi and Friends yang berjudul ‘ Mengantuk Mumia’ telah menarik perhatian netizen dan menjadi viral di media sosial.

Video tersebut telah menjadi tul4r kerana aksi Issabelle menari yang mengikut sama seperti tarian di dalam klip video lagu itu. Akibat dari video tersebut, Issabelle telah dijemput sebagai tetamu undangan ke program MeleT0P pada Selasa lepas.

Issabelle begitu selesa dan tidak kekok apabila ditemuramah oleh pengacara MeleT0P iaitu Nabil Ahmad dan Sherry Alhadad. Menurut Issabelle, dia sebenarnya tidak tahu menari sehingga pakciknya memperkenalkan klip video lagu tersebut.

Menerusi akaun Instagram, video Issabelle membuat tarian mengantuk bersama Baby Shima di set MeleT0P tempoh hari telah dikongsikan. Gaya Isabelle menari begitu menghiburkan dan kelihatan begitu comel sekali. Alahai, ger4m melihatnya.

Tonton video di bawah :

” Issabelle sempat buat dance “sleeping mummy” dengan @babyshimaofficial. Do we look cute here.. “

Rata-rata netizen terhibur melihat aksi comel adik Issabelle. Antara komen-komen mereka :

” Cute par4h, jd pengen cub1t mba2 nya.. “

” Lengan baju babyshima, hampir2 kenak wajah issabelle.. haduuhhh.. kasihann.. “

” Both so cuteeee  no wonder issabelle cuteee mummy comellll laaa.. “

” Issabelle is so cute  the lady should have not ‘overdo’ the dance… give the kid space lah “

” Sntiasa cute gmal nn nya isabel. ger4m meda mua.. “

” Comel sgt la siap pejam mata lg .. “

Sememangnya adik Issabelle comel dan seorang kanak-kanak yang pandai menari. Issabelle juga telah mendapat penghargaan daripada pengarah siri animasi Didi and Friends, Sinan Ismail dan penulis lagu Mengantuk Mumia iaitu Gecko.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isabelle by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..