” Comel jer tetiba keluar vong0k. Hahaha.. “

Temubual Dayang Nurfaizah Dan Hael Husaini Menghiburkan Netizen. Nak4l Hael Kan, Sempat Lagi Menyak4t Dayang. Kan Dah Kena !!

Keserasian penyanyi Dayang Nurfaizah bersama Hael Husaini sering menjadi perhatian golongan peminat lebih-lebih lagi apabila mereka kerap dilihat bersama. Malah Dayang ataupun Hael menafikan mereka tidak pun bercinta. Namun, melihat kemesraan mereka berdua jelas bahawa mereka memang mempunyai hubungnan istimewa.

Bermula dengan mereka bersama-sama berduet dalam lagu berjudul Har4m, mereka semakin dilihat sangat akrab. Selain dari lagu itu, pasangan duet ini juga menyanyikan lagu Hari Ini yang turut menjadi kesukaan ramai kerana lagu tersebut sangat sedap didengar gabungan suara mereka berdua yang sudah pasti merdu.

Sehingga kini menjadi tanda tanya orang ramai tentang hubungan mereka. Dayang dan Heal juga turut dilihat sering memuat naik gambar bersama dan sering memuat naik posting tentang mereka berdua di akaun Instagram masing-masing. Kisah cinta pasangan ini hingga ke hari tidak mendapat pengakuan daripada mana-mana pihak mereka berdua.

Menerusi perkongsian di Instagram Eastzue telah berkongsi satu video dimana Dayang dan Hael telah ditemuramah setelah selesai mengadakan konsert di RTM. Dayang yang kelihatan sangat cantik mengenakan pakaian berwarna kuning  itu berada di sebelah Hael tenang menjawab soalan yang diajukan kepada mer.eka

Tonton video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan aksi spontan Dayang itu setelah disak4t oleh Hael. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahahaha… Comel jer tetiba keluar vong0k.. “

” Berapa puluh kali dah ulang ni… “

” Comel dayang. Cakap sorry pun comey.. “

” Yalh klaka org swk.. B0ngok .. “

” Ikon cinta yg paling manis.. Lbh manis dr gula & madu.. “

” Comelll… Kesian dgr suara queen… Bong0kkk.. “

”  Hahaha.. Kelakarr !! “

Kelakar betul lah Dayang.. Kan dah kena Hael ! Menyak4t lagi. Tengok mereka berdua ni memang sangat serasi dan sepadan. Doakan yang baik-baik untuk mereka berdua. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga kalian berdua sentiasa berjaya dalam bidang nyanyian dan sentiasa dimurahkan rezeki. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG : Eastzue, Dayang Nurfaizah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..