” Comel je hellooo.. Helloo.. “

Gaya Dato’ Fizz Fairuz Kej0tkan Anak-Anaknya Yang Sedang Tidur Menghiburkan Netizen. Aik.. Tid0r Pengs4n Ke Ni ?? Hahaha !!

Kasih ayah tiada tol0k bandingnya. Tidak hairanlah, demi melihat anak-anak membesar di depan mata, Dato’Fizz Fairuz lebih selesa membawa keluarga setiap kali bekerja di luar daerah. Dato’ Mohd. Fairuz bin Zainal Abidin atau lebih dikenali sebagai Fizz Fairuz merupakan seorang pelakon, pengacara dan ahli perniagaan.

Fizz yang memulakan kerjaya awal dahulu sebagai pelagak ngeri dan kemudiannya memulakan kerjaya lakonan profesional dengan Dua Hati. Namanya mula dikenali selepas memegang watak Aidil dalam drama bersiri Nur Kasih gandingan bersama Tiz Zaqyah. Malah selepas dikenali ramai menerusi filem drama itu, Fizz sering mendapat perhatian umum di luar sana.

Fizz telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Almy Nadia pada 26 April tahun 2014. Kehidupan pasangan ini diserikan lagi dengan tiga orang cahaya mata perempauan yang bernama Nur Afrina Arianna, 5, Nurr Afrina Aurora, 4, Nur Afrina Ayra, 2 dan seorang anak angkat, Nur Afrina Darwisyah, 11.

Menerusi perkongsian di Instagram, Fizz telah memuat naik satu video yang sangat menghiburkan bagi sesiapa sahaja yang menonton. Manakana tidak, video tersebut merakamkan Fizz cuba mengejutkan anak-anaknya yang sedang nyenyak tidur di dalam kereta, namun tiada respon dari anak-anaknya itu.

Tonton video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gaya Fizz yang cuba kejutkan anak-anaknya, namun tidak berhasil. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

” Hahaha.. Comel je hellooo helloo.. “

” Tdor pengs4n ke ne.. “

” Nk mntk angkat jgk tu…. “

” Hello hello tak jalan daaar… “

” Makin sad0 lah daddy dia nak angkat naik atas plak tu.. “

” Hahaha bap4k dia kej0t kelako.. “

” Memang betul-betul tid0r pengs4n ni.. “

” Hahaha.. Kelakar lah .. “

Memang kelakar betul lah.. Memang let1h betul anak-anak ni. Jawabnya, memang abahnya lah nak kena angkat masuk rumah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga kebahagiaan keluarga Fizz sentiasa berkekalan hingga ke akhir hay1t dan semoga sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..