” Comel-comel anak Raja Farah. Seirasnya semua.. ” – Netizen

Raja Farah Kongsi Gambar Aidilfitri Bersama Keluarga Namun Wajah Anaknya Imran Iskandar Dan Ilham Iskandar Jadi Tumpuan. Memang Seiras Betul !!

Nama dan wajahnya amat dikenali ramai suatu masa dahulu. Raja Farah Raja Aziz, mendengar namanya pasti terbayang wajah ayu dan suara manja Farah yang comel itu. Farah yang aktif sebagai pelakon dan model banyak menjayakan filem dan iklan komersil.

Celc0m dan Johnson & Johns0n antara iklan yang menggunakan Farah sebagai modelnya. Manakala filem Anak Halal, Lagenda Bud4k Set4n dan Aku Masih Dar4 antara lakonan hebat Farah yang dipuji ramai. Menerusi filem Haq, Farah menerima pujian ramai dengan lakonannya yang mantap.

Pernah gag4l dalam perkahwinan pertamanya, namun Farah setelah itu bertemu jodoh dengan Iskandar Ismail. Berkahwin pada tahun 2015, Farah dikurniakan dua orang anak diberi nama Imran Iskandar dan Ilham Iskandar. Farah kini berbahagia dengan keluarga kecilnya ini.

Menerusi akaun Instagram, Raja Farah telah berkongsikan sekeping gambarnya di pagi hari raya bersama suami dan anak-anaknya itu. Jarang menonj0lkan wajah insan kesayangan ini, wajah anak-anak Farah yang comel menjadi tumpuan.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian gambar ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah. Cantik gambar sekeluarga.. “

” Selamat Hari Raya Iskandar dan keluarga.. “

” Seirasnya semua.. “

” Comel-comel anak raja farah.. “

” Selamat hari raya Aidil fitri maaf zahir dan batin untuk farah & is sekeluarga.. “

Comel sungguh Imran dan Ilham Iskandar ni. Imran persis wajah Farah manakala Ilham sama seperti bapanya Iskandar. Penuh ceria melihat wajah Farah sekeluarga. Apa pun, semoga Farah sekeluarga sentiasa gembira dan bahagia bersama selamanya. Moga selalu di bawah lindungan Allah S.W.T.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Raja Farah Raja Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..