” Bulat-bulat semuanya.. Paling comel sebelah bondanya tu.. “

Gambar Keluarga Di Raja Duli Yang Amat Mulia Tunku Ismail Cur1 Perhatian. Comelnya Si Kecil Tu. Siap Berlesung Pipit Lagi. Mesti Handsome Macam Ayahanda Ni !!!

Bagi penduduk negeri Johor Darul Takzim pastinya mengenali keluarga diraja Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Idris Ibni Sultan Ibrahim. Isterinya Yang Amat Mulia Che’ Puan Khaleeda Binti Bustamam amat disayangi rakyat jelata kerana sikapnya yang peramah dan berjiwa rakyat.

YAM Che Puan Khaleeda dilahirkan pada 16 Julai 1993 di Kuala Lumpur. Beliau merupakan anak bongsu daripada lima orang adik beradik. Pernikahan mereka telah direstui pada 24 Oktober 2014 dan dilangsungkan di Istana Bukit Serene. Pasangan diraja ini telahpun dikurniakan 3 orang cahayamata iaitu seorang puteri dan dua orang putera.

Anak pertama mereka dilahirkan pada 25 Jun 2016 dan diberi nama YAM Tunku Khalsom Aminah Sofiah. Manakala putera sulung iaitu anak kedua pula diberi nama YAM Tunku Iskandar Abdul Jalil Abu Bakar Ibrahim dilahirkan pada 14 Oktober 2017. Yang terkini anakanda ketiga seorang putera dilahirkan pada 16 Julai 2019 dan diberi nama YAM Tunku Abu Bakar Ibrahim.

View this post on Instagram

There’s always one in the family🙃

A post shared by YAM Che Puan Khaleeda (@ymchepuankhaleeda) on

Rata-rata netizen teruja melihat kecomelan keluarga ini. Antara komen-komen netizen :

” Comelnyaaaa semua .. Ger4m sangat tengok little boy.. Teringin nak anak lelaki orang johor semua comel.. “

” Beautiful family.. “

” Semoga Allah merahmati dan semoga @ymchepuankhaleeda dan keluarga sentiasa berada di bawah payung rahmat Nya.. “

” Alamak, perfect photo la.. “

” Beautiful family so perfect. So cute.. “

” Alhamdulilah happy lovely royal family.. “

” Bulat-bulat semuanya.. Paling comel sebelah bondanya tu.. “

Comel macam anak patung semuanya tambah-tambah lagi si kecil YAM Tunku Abu Bakar Ibrahim. Siapa sahaja melihat wajah kiut mereka pastinya tertaw4n. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga keluarga YAM Che Puan Khaleeda sentiasa dirahmati dan dilindungi Allah selalu.. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG YAM Che Puan Khaleeda by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..