” Bukan setakat muka cantik saja tak cuk0p “

Haaa Nindia Tips Dari Pak Azad Jasmin Untuk Buat Para Suami Tak Keluar Rumah, Memang Win Lah !!

Azad Jasmin John Louis Bin Jeffry atau lebih dikenali dengan nama Azad Jasmin merupakan seorang pelakon, pelawak, pengacara dan juga seorang penyanyi. Azad mula berkecimp0ng dalam dunia seni pada tahun 2004. Filem pertama yang dilakonkan oleh Azad adalah Nana Tanjung.

Selepas itu diikuti filem  Sifu dan T0ngga, Ngangkung, K0ngsi, Apa Cel0q Toq dan banyak lagi. Azad sentiasa membawa watak komedi dalam setiap lakonannya. Azad juga sentiasa menggunakan ‘l0ghat’ Penang.

Azad telah mendirikan rumahtangga bersama pelakon popular Eira Syazira pada tahun 2014 dan dikurniakan dua orang cahayamata perempuan iaitu Amarra Sofea Rose dan Ameisya Leanne Rose.

Azad sentiasa memuat naik video-video menarik dan kelakar di laman Instagram miliknya. Terkini Azad telah memberi tips-tips untuk lelaki memilih calon bakal isteri seperti mana yang boleh membuat suami tidak keluar rumah. Menurutnya  apa yang perlu dicari oleh seorang suami bukan sekadar rupa sahaja.

Mari kita saksikan video menarik dari Pak Azad ini :

” Tips utk lelaki/Suami Sej4ti.. Jgn cari bakal bini yg setakat lawa saja, Bakal bin1 yg macam mana blh membuat seorang suami tak kelu4r rumah… Tq my wife @eirasyaziraofficial “

” Apa yang menjamin rumahtangga yang hebat, apa yang membuatkan suami jadi sus4h nak keluar rumah “

” Nah amik hang ni la sebabnya masakan ‘parpu’ disediakan isteri saya “

Rata-rata peminat memberi komen menarik untuk video tersebut, antaranya :

” Mcm laki kami pakazad.. Klau keluar msti bawak anak n bini.. Kami suka.. Kemana dia pergi msti dia us0ng kami ank berank.. Smga laki kami trus kn sik4p dia mcm tu smpai bila2.. Amin “

” Hat tu betoi n0hh. Setakat muka segak garam gula tak kenai payah jugk “

” Parpu tu kena pec4h tel0q baru nale karekek kot “

” Betoi sgt tu pak Azad… Jgn takut gem0ks tau, tapi bkn tu ja penambat hati suami… Klu nak tau sk0deng le ig kami… Sk0deng ye..”

” Hahahahah setuju. patut pak ajad gem0ks “

” Hala.. ayaq tgn kami mmg bole buat laki kami xkuaq umah.. bekaih g4ru ket1ak lupa basuh rama1h plak asam jawa buh dlm gulai.. hasilnya mmg ummpphhh,melaw4k ja n0hh “

” Pandai betoi student sekolah haji zainul abidin bagi nasihat “

” Sedapnya tengok lauk tu..terli0q baq hang “

” Bertuah sungguh dapat isteri pandai masak moga kekal till Jannah @eirasyaziraofficial “

” Btoi pak azad…t0k laki kami pun kata mcm tu..”

Hahahaaa itu jawapan sebenar rupanya air tangan seorang isteri yang memasak untuk suaminya, wahh memang nampak sedap masakan parpu dari Eira Syazira untuk Pak Azad ni terus perut rasa lapar bila tengok.

Air tangan isteri memang pengikat kasih sayang. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar rumahtangga Pak Azad dan isteri bahagi kekal selamanya, Amin.

 

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pak Azad by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..