” Budak memang macam tu, orang mar4h sikit start mencebik dah.. “

Video Datuk Aliff Syukri Menyakat Anaknya, Yusoff Al Qardawi Cur1 Perhatian Ramai !!

Anak bongsu kepada pengasas produk kosmetik terkenal Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya Datin Seri Shahida ini turut tersenarai antara si cilik yang popular sepanjang tahun lalu.

Sehingga kini Yusof mempunyai seramai 424 ribu pengikut di Instagram. Wajahnya Yusoff Alqardawi yang comel sering mendapat banyak likes dan perkongsian apabila gambarnya dimuatnaik di media sosial.

Menurut Datin Shahida sebelum ini, Yusoff  yang lahir pada 25 Jun 2018 ini sangat mudah untuk dijaga kerana tidak banyak karenah dan sangat menyenangkan.

Peminat sentiasa menantikan gambar-gambar, video-video dan update terbaru Yusoff yang diberi gelaran ‘budak seketul’ oleh Datin Shahida ini dimuatnaik di akaun Instagram.

Menerusi akaun Instagram, Datuk Aliff berkongsi satu video bersama Yusoff dalam sebuah bilik. Dalam video tersebut, Datuk Aliff memanggil nama Yusoff dengan nada sedikit ‘keras’ dengan muka yang serius.

Akhirnya Yusoff terus mencebik bibir dan menangis. Yusoff mungkin merasakan abahnya sedang memarahinya. Datuk Aliff mengulang memanggil nama Yusoff beberapa kali dan respon Yusoff tetap sama.

Aksi comel Yusoff membuatkan ramai yang menonton video ini  berulang kali. Alahai Yusof, nasib lah dapat abah yang kuat menyakat kan..

Jom tonton video penuh di bawah :

” Siapa yg ulang vedio ni lebih 2 kali sila komen d bawah… ada tak anak korang mcm ni ??? @yusoffalqardawi.. “

Antara komen-komen netizen :

” Cianlah dia kena nyakat dngan babahnya… hahahhaha.. comel yusuf.. semoga membesar menjadi ank yg berjaya didunia dan akhirat.. aamiin.. “

” Jah4t kaw2 lah babahnya ni,, nak kena jent1k datin ni, sian yusuf….. comel yusuf ni ikut mama lahhh… “

” Hahaha..bdk tu cmtu la die..org mrh cket start mencebik dh.. “

” Comel Yusof ni… tengok 10 kali pun x jemu… “

” Bukan 2x ulang dato tp ulang2 sampai betri habis pon sanggup nie. Memang comey sgt @yusoffalqardawi nie.. “

” Hihihi.. ulang byk kali pn x jemu nengok dia ni.. pomel2 nii.. abah pn kuat nyakat.. “

” Ya Allah.. ger4mnya tgk baby usop ni… bukan dua kali tgk dah ni… repeat 100x pun sanggup nk tgk muka bucuk macam tu nangis… alo.. lo… lo.. lo… jebeknya dgr suara abah panggil… huhu.. “

” Hahahahha…. Klakar.. Tgelak2 sye pagi ni tgok… Abah dye paggil je pn.. Dye dah nangis.. “

Di bawah kami kongsikan dengan anda beberapa lagi video Yusoff yang comel ini :

” Abah, saya bukan anak patung ….. jgn gomol saya please !! “

” Waktu main.. Korang semua petang2 buat apa je ? “

View this post on Instagram

Waktu main.. . Korang semua petang2 buat apa je?

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi_terlajaklaris) on

” Budak 24 jam happy.. “

View this post on Instagram

budak 24 jam happy

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi_terlajaklaris) on

” Saya suka lagu bangau !! “

View this post on Instagram

saya suka lagu bangau!!

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi_terlajaklaris) on

” Aunty ni suka menyakat saya tau.. “

View this post on Instagram

Aunty ni suka menyakat saya tau 😅

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi_terlajaklaris) on

” Hi aunty… saya tengah minum petang ni.. Aunty buat apa tuuu ?? “

View this post on Instagram

Hi aunty… saya tengah minum petang ni.. Aunty buat apa tuuu??

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi_terlajaklaris) on

” Korang semua suka saya rambut panjang ke rambut pendek. Yang mane paling comel ? “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yusoff membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh yang membahagiakan ibu dan bapa di dunia dan akhirat. Amin..

Ayah-ayah memang macam ini kan perangai, suka menyakat anak selagi anak tu nak menangis. Korang atau suami korang macam mana ?

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Aliff Syukri / Yusoff Alqardawi by Berita Kopak / Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, adalah dilarang sama sekali.