” Bud4k baru dapat kaki suka jenjalan sana sini.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Di Rumah Nenek Mereka. Alahai Baik Je Dua Beradik Ni, Ke Mana Sahaja Berpegangan Tangan. Part Alisa Makan Tempe Dan Joget Goyang-Goyang Kepala Tu Comel Sangat !!

Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah merupakan cahaya mata pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Kedua adik-beradik ini sememangnya popular di media sosial. Lihat sahaja jumlah pengikut di akaun Instagram mereka yang mencecah jutaan pengikut.

Akaun Instagram Alisa sudah mencecah 1 juta pengikut dalam tempoh satu tahun manakala akaun Instagram Yusuf pula mencecah 2.8 juta orang pengikut. Wah, ramai sungguh kan. Masih kecil sudah terkenal dan mempunyai sebegitu ramai peminat.

Kecomelan dua adik-beradik ini sememangnya tidak dapat dinaf1kan. Selain itu, sikap Yusuf yang begitu sopan dan dilihat begitu matang dari usianya sering menjadi perhatian ramai. Pada usia 4 tahun, Yusuf merupakan seorang abang yang baik dan mahu beralah dengan adiknya.

Menerusi akaun Instagram, beberapa video Alisa dan Yusuf telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan gelagat adik-beradik ini di rumah nenek mereka. Menurut Nani Rostam iaitu nenek kepada kedua beradik ini, Yusuf dan Alisa suka berada di taman rumahnya.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk video seterusnya.. )

Rata-rata netizen ger4m melihat kecomelan dua adik beradik ini. Antara komen-komen mereka :

” Budak baru dpt kaki suka jenjalan sana sini.. “

” Hahaha aleeysa joget. Comel sgt 2 ni, mcm patung.. “

” Alo.. lo… cute nye dua beradik.. “

” Suara sama mcm kek nis.. “

” MASHALLAH puan. Suka dengan keluarga bahagian puan.. chomey sungguh.. “

” Sukanya tgk laman rumah aunty. Cantik sgt2 .. “

Alahai, comel je dua adik-beradik ini berpegangan tangan ke mana sahaja. Nampak Yusuf begitu menjaga adiknya ke mana sahaja. Semoga Yusuf dan Alisa menjadi anak yang baik, mendengar kata orang tua serta menjadi anak yang soleh dan solehah. InsyaAllah..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nani Rostam, Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..