” Buat masak la molek.. “

Video Issey Fazlisham Hadiahkan Isteri Dengan Beli Selipar Paling Rare Buat Ramai Ketawa. Ad0i, Kuat Menyak4t Betul !!

Fazlisham bin Mat Hussin atau lebih dikenali sebagai Issey Titan merupakan seorang pelakon, pelawak, pengacara dan penyampai radio. Beliau pernah menjadi penyampai radio H0t FM pada tahun 2016 sehingga 2018 dan kini di Suria FM.

Issey merupakan anggota kumpulan lawak Titan berganding bersama Ammar dalam rancangan Bintang Mencari Bintang. Issey yang berasal dari Kota Bahru, Kelantan ini pernah berkahwin dengan seorang wanita yang bernama Syuhadaa Syafiqqa Abdul Rashid pada 19 Mac 2015.

Namun jodoh mereka tidak panjang. Pasangan ini akhirnya telah bercera1 pada 21 Ogos 2016. Kini Issey telah berkahwin buat kali kedua dengan Aimi Jamel yang merupakan seorang ibu tunggal pada 22 Disember 2019. Aimi mempunyai dua orang anak dari perkahwinannya terdahulu.

Menerusi akaun Instagram, Issey berkongsi video beliau membelikan selipar berbentuk ikan kepada isterinya. Menurut Issey, semasa beliau di Hatyai, isterinya meminta untuk dibelikan selipar. Namun apabila dibelikan, isterinya tertawa melihat selipar tersebut.

Tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat selipar yang dibelikan oleh Issey. Antara komen-komen mereka :

” Jange maing2 Issey, Dato Rizalman pun ado spase selipar ike ni…. kelas gitew “

” Ad0i.. Kalau saya pun gelak gul1ng-gul1ng.. “

” Haha.. Lawak la.. “

” Haha.. Tkde lauk leh goreng.. “

” Barang rare tuu.. “

” Dont play2.. Dato Rizalman pakai tau selipar tuuu.. “

” Nak4l.. Suka sak4t bini.. “

” Buat masak la molek.. “

Comel pula admin tengok selipar tu. Unik sangat macam ikan betul. Seronok Issey dapat menyak4t isteri yer, bukan main lagi dia gelak. Semoga hubungan Issey dan isteri berkekalan selamanya sehingga ke jannah. Seronok melihat pasangan ini bergurau senda.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Issey by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..