” Buat gigi aje bukan pot0ng tuk4r Jant1na pun.. ” – Alamak Michael Ang Mar4h Siapa Tu !!!

Pengarah terkenal Michael Ang sekali lagi memuat naik videonya bersama-sama rakan artis antaranya Sharifah Sakinah, Scha Alyahya dan Sherry Alhadad. Video ini berkenaan mengenai Michael Ang yang tidak seg4n meng4ku bahawa dia telah membuat gigi di Bangkok.

Michael Ang memberitahu dia telah membuat gigi tersebut berharga dua ribu lebih. Video menjadi lebih menarik apabila selebriti-selebriti wanita ini juga turut menunjukkan gigi masing-masing tetapi menyatakan bahawa mereka tidak membuat gigi seperti Michael Ang.

Vaneer gigi yang telah dibuat oleh Michael Ang adalah teknik pemutihan gigi porcelain. Tidak hanya untuk memutihkan gigi, ia juga dapat membuat gigi menjadi cantik dan mengatasi pelbagai masalah gigi.

Kelebihan vaneer gigi adalah ianya seperti gigi asli, tidak mempengaruhi gusi dan terlihat lebih putih.

Mari kita saksikan video yang dimuat naik oleh Michael Ang menerusi laman instagramnya :

” Buat atau tak buat gigi! Aku meng4ku aku buat kat Bangk0k 2k plus aje! Buat veneers! Buat gigi aje bukan p0t0ng tuk4r Jant1na pun! Apooooooo! Luv u guys have a great week ahead ! “

Pelbagai komen dari netizen diberi untuk video ini, mari kita lihat antaranya :

” Apa nama clinic di Bangkok tu? Thanks “

Kt sana 2k mike.. klu kt KL brp?.. sorry lah tak tahu “

” Kan betullll. dr haritu mata i tak lepas tgk gigi u. cantik sgt.. “

” Kina pun buat konon ny….. Tp versi kuning “

” Haha mcm tau perlii siapa ni.. tu la pelik dlu gg xrata jd rata.. lpas tu x ngaku.”

” Ahaha buat kuning punya ? siyes ke mmg boleh kuning ? “

” Mamat belakang tu gigih nk join sekali..  “

” I kat Bangkok ni abang mike sayang,tu la cantek la gigi abang “

” U dah kurus byk la… smart. tgknya..”

Alahai kelakar betul Michael Ang ni. Semoga Michael Ang terus berjaya dalam karier dang menghasilkan karya-karya yang berkualiti dan  sampai ke hati penonton.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Michael Ang by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..