” Buat auntie Nabila Huda, Puteri minta jangan dipersoalkan tentang ibu Puteri.. “

Luahan Perasaan Puteri Balqis Tentang Kenyataan Nabila Huda Buat Ramai Yang Seb4k. Bertabahlah Balqis !!

Sebelum ini, kita pernah dikhabarkan bahawa pelakon cilik, Puteri Balqis ada mempunyai masalah kesihatan dan atas faktor kesihatan yang tidak baik itu, kini Balqis merehatkan diri dari dunia lakonan. Jika kita melihat, pelakon cilik ini sangat berbakat dalam membawa watak yang telah diberikan kepadanya.

Baru-baru ini, menerusi Instagram TV3,  rancangan Bersamamu telah berkongsi kisah hidup Puteri Balqis. Ramai yang tahu yang Balqis sebelum ini telah disahkan mengh1dap penyak1t hati, tetapi ramai yang tak tahu apa yang mereka sekeluarga lalui sekarang. Perkongsian ini buat ramai yang terkej0t dan bersimpati dengannya.

Setelah tersiarnya kisah hidup Balqis itu, ramai yang terkej0t dengan berita tentang keadaannya sekarang. Termasuk dengan pelakon Nabila Huda. Menerusi akaun Twitter sebelum inj, Nabila tertanya-tanya mengenai tindakan ibu bapa pelakon kanak-kanak itu yang membiarkannya keluar mencari rezeki sedangkan kesihatannya terg4nggu.

Oleh demikian, Balqis turut tampil meluahkan perasaannya menerusi akaun instagram berikutan persoalan Nabila Huda itu. Kisah Balqis mula mencur1 perhatian ramai selepas melihat mengenai kehidupannya yang kini hanya berdua bersama ibunya, Norashikin Mohd Aziz selepas kedua orang tuanya berp1sah sejak empat tahun lalu.

Ikuti perkongsian luahan hati Balqis di bawah :

” Terima kasih buat Ibu Puteri.. sahabat2 ibu puteri.. doctor Puteri.. peminat2 Puteri.. Puteri mungkin tidak mempunyai pengikut yg ramai utk mengiyakan.. utk bersorak utk puteri.. cukuplah Tuhan kami sebagai pelindung kami… “

” Diuji dgn kesak1tan.. kita cari penawar.. Diuji dgn kesusahan.. kita usaha.. Diuji dgn pengkh1anatan.. kita berhati-hati.. Diuji dgn kehilangan.. kita hargai masa.. “

” You never know how people could be so heartless… until u’ve become a homeless.. – salam dari Puteri.. “

Seb4k Admin membaca luahan adik Balqis. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap adik Balqis sentiasa tabah dengan ujian ini. Diberikan kekuatan untuk mengharungi liku-liku kehidupan, dan tidak pernah putus asa untuk meneruskan hidup dan moga di murahkan rezeki adik Balqis. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Puteri Balqis, IG & Twitter Nabila Huda by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..