” Btw sape ‘ehem-ehem’ abang Zamani tu ” – Video Pickup Line Zamani Bikin Tul4ng Rusukk ‘Ustazah’ Nana Berget4r !!

Siti Nordiana Binti Alias lebih dikenali dengan panggilan Nana ini memulakan karier nyanyian ketika di bangku sekolah lagi. Nana yang berasal dari Felda Sendayan Negeri Sembilan ini merupakan anak bongsu dari dua adik beradik, Nana kini menetap di Kuala Lumpur.

Kerjaya seninya bermula sebagai penyanyi namun kini Nana juga sudah bergelar pelakon. Antara drama lakonan Nana pada awal nya adalah Aku Budak Minang, Nenas Dan Ikanku, Anak Tengi dan 3 D4ra Pingitan. Selepas muncul sebagai Juara Gegar Vaganza musim 2, Nana sekali lagi melib4tkan diri dalam dunia lakonan.

Drama pertama arahan Micheal Ang bertajuk Dia Semanis Honey diadaptasi dari sebuah novel telah mendapat sambutan luar biasa. Lakonan Nana bersama Alif Satar itu betul-betul melekat di hati peminat. Lakonan bersahaja Nana membuatkan watak yang dibawa Nana menjadi betul-betul hidup.

Nana pernah mendirikan rumahtangga bersama pelakon Faizal Yusof pada tahun 2006 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Muhammad Rayyan Nakhaie yang kini berusia 11 tahun. Namun jod0h antara Nana dan Faizal tidak berpanj4ngan dan perp1sahan menjadi jalan yang terbaik buat mereka.

Sehingga kini Nana masih bergelar ibu tungg4l dan selesa membesarkan Rayyan seorang diri. Segala kekuatan dan semangat untuk terus bekerja adalah demi membesarkan Rayyan.

Menerusi rancangan CCTV di Astro Ria, Nana dijemput bersama Zamani sebagai tetamu. Apa yang menariknya Zamani dikehendaki untuk memberi pickup line kepada Nana.

Alahai romantik juga Zamani ni yer. Tengok macam malu-malu aje. Ada skill juga nak ‘try’ awek kalau macam ni.

Berikut adalah video pickup line dari Zamani untuk Nana yang betul-betul mencuit hati, mari kita saksikan :

” Hahaha baru nak feeling2 ustazah. Tapi tengok muka dorang terus x jadi..”

” Btw lupa nak tnya sape ehem abg @zamanislam_official hari tu.. “

Rata-rata peminat memberi komen yang menarik dan juga doa , antaranya ialah :

” Artis gv paling berjaya stkt ni.. Aku jarang minat artis wanita..tapi kak nana mmg aku Paling minat… Semoga trus berjaya sis “

” Agak dh kak nana gelak sbb tgk dieorg mcm khusyuk je dgr ape yg kak nana ckp kan.. mcm budak2 tgh dgr cikgu bercerita.hahaha “

” Kak nana ni kelakar tau…tp dlm kelakar tu..slalu ade msj2 yg positif “

” Hahaha..byk kali sya ulang tgk…sapa tgk lbh 3x kita geng “

” Bagus ka Nana setiap talkshow selalu memberikan ingatan yang baik sebagai pesan untuk kita semua… “sampaikan lah walau satu ayat” always spreading of love “

” Khusuknya yg lain mendengar.. Sendiri yg gelak “

” Dalam kelakar k.nana sentiasa ade msj positif.always spread love,Kan sya dah ckp dah hari tue k.nn boleh jadi ustazah kafa “

” Susah nk fokus dpt ustazah camni…sengal2 ubi, tingt0ng semua ada.”

” amboi ustazah, seronok nau kena pikap line tu “

” Alamekkk..ustazah la pulekkk.ehem2 abg zamani tu nana la kot “

” Persamaan @sitinordiana & @zamanislam_official Dua-dua seorang yg setia dlm percintaan.” 

Kami dari Berita Kopak mendoakan kejayaan buat Nana dan Zamani. Semoga kebahagiaan milik mereka dan bertemu jodoh masing-masing.

Terima kasih kerana sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana & Zamani by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..