” Bijaknya,┬ápandai main piano.. ” – Netizen

Video Gelag4t Anak Bella Astillah, Ayden Adrean Bermain Piano Buat Ramai Terhibur. Wah, Ada Bakat Jadi Penyanyi Macam Ayahnya !!

Mohamad Ayden Adrean merupakan permata hati kepada pasangan selebriti Aliff Aziz dan Bella Astillah. Seperti anak-anak selebriti lain, Ayden juga mempunyai akaun Instagramnya sendiri yang dikendalikan oleh ibu dan bapanya.

Akaun Instagram Ayden sehingga kini mempunyai seramai 193 ribu orang pengikut. Bella sering berkongsi video dan gambar-gambar Ayden di laman Instagram tersebut buat tatapan para peminatnya. Akaun tersebut diwujudkan sejak Ayden dilahirkan.

Tidak lama lagi Ayden akan mendapat adik kerana Bella kini sedang mengandungkan anak yang kedua. Bella dan Aliff sudah merujuk semula pada tahun lepas selepas bercera1 pada 16 Mei 2019. Perkara ini turut membuatkan ramai peminat pasangan ini rasa gembira dengan berita terbari itu.

Menerusi akaun Instagram, satu video Ayden telah dikongsikan. Ayden sedang bermain piano sambil menyanyi lagu Do Re Mi. Video Ayden menarik ratusan ribu viewer dan pelbagai komen yang memuji kebijakan Ayden. Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Amaciammm???

A post shared by Mohamad Ayden Adrean (@aydenadrean17) on

Rata-rata netizen merasa terhibur melihat video Ayden tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Okay.. next week dtg audition ye.. “

” Comelnya Ayden .. “

” Bijak nye.. ┬áPandai main piano.. “

” Eee. ger4m betul aaa ngan budak Ayden ni , lahai cute jea tau bikin ger4m ba cub1t kang pipi dia ni hahah .. “

” Hahaha.. cumil c Ayden. ger4m pula.. mau tekan2 tu pipi pau dia.. “

” Suka saya tgok gelag4t2 nya… Bikin ger4m oh kan.. “

” Bole suda Ayden buat duet Sama mami and dadyy.. “

” Alif jr nii.. muka sebjik ikut bapak.. “

” Masyaallah bijak nya cucu umi wan ni !!!! Amacam ?? Best .. “

Wah, pandainya Ayden main piano. Nampak macam ada bakat nak jadi penyanyi seperti ibu dan ayah. Maklumlah anak penyanyi mestilah mewarisi bakat ibu dan ayah kan. Semoga Ayden membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayden Adrean

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..