” Biar gambar berbicara. Thank you Umi Aida mengeluarkan bukti.. “

Betty Rahmad Kongsi Gambarnya Semasa Bayi Mengej0tkan Netizen. Alahai, Ardywira Versi Perempuan, So C0mel !!

Adik kepada pelakon Umie Aida dan pengarah terkenal Erma Fatima iaitu Betty Rahmad sudah tidak asing lagi dalam dunia seni hiburan tanah air. Betty juga turut menjerum0skan diri menjadi seorang pelakon. Betty pernah berlakon dalam drama Adam dan Hawa, Ammara Batrisya, Pengantin Untuk Dijual dan Andalusia.

Betty juga mempunyai bakat dalam bidang nyanyian. Beliau pernah menyumbangkan suara untuk lagu tema filem Suami Aku Ustaz, Mak Cun dan Ammara Batrisya. Betty juga pernah menyertai uji bakat rancangan realiti Akademi Fantasia musim kedua dan ke-9 suatu masa dulu.

Betty telah berkahwin dengan Ardy Damis pada 6 Februari 2018. Perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang comel bernama Ardywira. Betty sering memuatnaik keletah Ardywira di akaun media sosialnya dan selalu mendapat perhatian netizen.

Menerusi akaun Instagram, Betty berkongsi gambarnya ketika masih bayi. Menurut Betty, gambar tersebut diperolehi daripada kakaknya, Umi Aida. Ini kerana ramai menyatakan muka anaknya, Ardywira tidak mengikut wajahnya. Kebanyakan menyatakan mengikut wajah suaminya dan ahli-ahli keluarganya yg lain.

“Anak you sebj1k muka bapak, anak u sebijik muka nenek, atuk, tok ngah, pakcik makcik segala nama tapi nama mak yang pregn4nt 9 bulan teran s4kit beran4k jarang disebut kan? Jarang sangat. I tak pernah mar4h pun tapi kalau banyak sangat cakap rasa ger4m orang putih cakap ann0yed! “

” Biar gambar berbicara. Thank you @umieaida9 mengeluarkan bukti bahawasanya @ardywira_ ikut muka ku masa kecik hoooray! Tetiba ku rasa sejukkkkk je per0tku  Yes gambar atas tu gambar i masa kecik  #fliphair So u tengok gambar atas ni, imagine rambut dia pac4k! “

Rata-rata netizen bersetuju dengan Betty bahawa Ardywira mengikut wajah ibunya. Antara komen-komen mereka :

” Ku tgh imagine rambut pac4k Wira tu…. Sebijikkkkkkk!!! “

” Sama.. MasyaAllah  berbal0i melahirkan betul mu! “

” Lepas ni bap4knya pulak cari bahan bukti.. “

” Ha ah la sebij1k bezanya ardywira lebih sado.mummy comel.. “

” Yess.. finally ade bukti wira is mummy face.. mmg sebijik… lega hti mak2.. “

” Anak lelaki mmng akn ikut muka mummy.. “

” Cuba sikat rambot wira fliphair gitu pastu d0kkan sebelah2 dgn gambar ni hihi mstu jd kembar.. “

” Wira versi pompuan la.. “

” Wira sekarang mmg ikot muka youu! Senyum smua sama.. “

Comelnya Betty sewaktu kecil. Sama sebijik seperti Ardywira. Boleh dikatakan macam kembar. Jadi terbukt1 lah Ardywira lebih mirip kepada ibunya. Mungkin lepas ni suami Betty cari bahan bukt1 untuk menunjukkan Ardywira mengikut wajah bapanya pula.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..