” Biar doa menjadi rahsia kami ” – Sweetnya Ucapan Johan Sempena Hari Lahir Kawan Baiknya, Zizan Razak !!

Ramai yang sudah mengetahui bahawa pelakon, pelawak, penyanyi dan juga pengacara Zizan Razak berkawan baik dengan pelakon, pelawak, pengacara juga seorang penyampai radio iaitu Johan Raja Lawak. Hubungan akrab mereka sudah seperti adik-beradik.

Mereka bertemu ketika sama-sama menyertai pertandingan Raja Lawak musim 1 pada tahun 2007. Selepas itu mereka menubuhkan kumpulan duo Jozan . Jozan adalah hasil gabungan nama antara Johan dan Zizan. Pelbagai anugerah diterima oleh mereka berdua.

Walaupun sibuk dengan urusan masing-masing, tetapi Johan tidak pernah melupakan hari lahir teman baiknya itu pada 15 April 1984. Zizan kini sudah berusia 35 tahun. Pelbagai kisah suka dan duk4 mereka tempuhi bersama demi mencapai kejayaan untuk Jozan.

Menerusi laman instagram Jozlynnhanania, beliau telah memuatnaik video sambutan hari lahir Zizan yang ke 35 tahun itu, mari kita saksikan bersama :

” Besday kesayangan dan buah hati kami serta rakyat jelata @zizanrazak869 biar doa menjadi rahsia kami.. #besdayrazizanrazak #35tahun @thejozheart @thejozheartsg @ztf_official tq along @hafizarazak ajak join “

” Kwn sejati.. happy birthday Zizan “

” Semoga persahabatan ini kekal selamanye. Happy birthday Zizan “

Rata-rata peminat memberi ucapan selamat untuk Zizan, antaranya ialah :

” Aloloooi sweettnye.. dimane2 tetap JOZAN “

” Happy birthday… sweet sgt johan suap kt zizan.. brotherho0d “

” Happy birthday zizan. Cepat bertemu jod0h, dimurahkn rezeki, sentiasa dlm lindungan ALLAH TAALA Ammin “

” Tu besday sapa la tu yg mkan kek tu . Johan oh johan “

” Happy birthday abg @zizanrazak869 semoga pnjng umur dn di murah kan rezeki selalu.. Semoga cepat brtemu jod0h amin..”

” Happy Birthday adikku.. @zizanrazak869 Semuga diberkati Allah sentiasa..dikurniakan segala yg terbaik dlm hidup..berbahagia dunia dan akh1rat.”

” Happy birthday jozan @zizanrazak869 ..moga cepat kaw1n..”

” Sweetnya lahaii Btw happy birthday @zizanrazak869 “

” Series ahh @zizanrazak869 umur 35 tahun….. Series ahhh???? “

” Happy birthday my idol @zizanrazak869… btw sweet je jozan ni “

” Semoga dilimpahi keberkahan usia…aamiin “

” Hahah..tyah nk rahsia sgt lah zan..hahah “

” Happy bufday zizan razak semoga terus sukses & bhgia dunia akh1rat.. Aamiin…”

” Hppy besday bro …dh tua dh bro bila nk kw1n bro … hehehe ..”

” Sump4h la rindu tgk dua otai ni dlm satu pentas lawak lg. Next klau ada MLM pls la masuk balik. Buat comeback.Pls lah pls JOZAN! @jozlynnhanania @zizanrazak869. Anyway,happy birthday b0skuuu @zizanrazak869. Stay macho! “

Wah terharunya melihat Zizan dan Johan ni, kami dari Berita Kopak mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Zizan semoga panjang umur dan kami berdoa agar perhubungan baik antara mereka berdua berkekalan selamanya.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Johan & Ozlynn by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..