” Betul punya tony0h tu sayang oii.. “

Video Jebat Jayden Menggosok Giginya Sendiri Mencuit Hati Netizen. Alahai, Comel Dan Bijak !!

Permata hati kepada pasangan selebriti Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila Mohd Noor iaitu Jebat Jayden Ahmad semakin menjadi perhatian di media-media sosial. Jebat antara salah seorang anak selebriti yang popular di kalangan netizen.

Jebat Jayden  dilahirkan pada 30 Ogos 2018 bersamaan dengan tarikh hari lahir bapanya, Sharnaaz yang ke-33. Sharnaaz dan Noor Nabila mendirikan rumahtangga pada 31 Mac 2017. Walaupun kini hubungan mereka menghadapi masalah, Jebat tetap tidak diabaikan oleh kedua ibu bapanya.

Seperti anak selebriti lain, Jebat juga mempunyai akaun media sosialnya sendiri yang dikendalikan oleh ibu dan bapanya. Sehingga kini ada seramai 265 ribu orang pengikut di Instagram Jebat. Wajahnya yang comel menyebabkan netizen sentiasa menanti video dan gambar Jebat.

Menerusi akaun Instagram, Nabila berkongsi video anaknya, Jebat sedang bermain dengan berus gigi. Jebat menggosok giginya sendiri dan gelagatnya itu mencuit hati netizen. Alahai, comelnya dia, tak pernah tak comel. Ada sahaja aksi Jebat buat ramai terhibur.

Mari kita tonton video di bawah :

” Gosok gigi duluuuu… suka sangat dia dengan berus gigi @foreo @foreo_my.. “

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Jebat. Antara komen-komen mereka :

” Betul punya tony0h tu sayang oii.. “

” Alaaaa comel nyo jebatt.. “

” Bagusssnya jebattt pandaiii nyaaaa.. “

” Jebaf dh mcm Nabila waktu kecik.. “

” Jebat nape comel sgt ni.. “

” Ger4m lah dgn Jebat ni.. Rasa nak gom0l2 pipi dia.. “

Alahai, sememangnya Jebat sangat comel seperti ibu dan bapanya. Ger4m tengok pipi temb4m dia. Pandai Jebat gosok gigi sendiri. Semoga Jebat membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang soleh di dunia dan di akhirat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Nabila, Jebat Jayden by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..