” Betul lah orang cakap lelaki ni k0yak bila orang cakap dia tak hensem … “

Video Gelagat Si Abang Menyak4t Adiknya Buat Ramai Terhibur. Tengok Reaksi Si Adik Bila Si Abang Cakap Dia Tak Hensem. Amboi.. Mar4h Betul !!

Pasti ramai yang tidak lupa ketika zaman kanak-kanak, lebih-lebih lagi bila teringat gelagat nak4l atau melucukan yang kita pernah lakukan ketika itu. Bila difikirkan semula, ada banyak perkara yang kita buat semasa kecil dan bila dikenang kembali pasti akan membuat kita ketawa.

Namun zaman sekarang lagi mudah untuk kita mengimbau kenangan kerana kebanyakan orang sudah ada telefon pintar yang mempunyai kamera dan boleh merakam video gelagat-gelagat anak-anak sebagai kenang-kenangan. Berbanding pada masa lalu, video hanya boleh dirakamkan menerusi kamera digital sahaja.

Baru-baru ini, sebuah video seorang abang menyak4t adiknya sehingga menangis menjadi viral di media sosial. Dalam video rakaman yang berdurasi 1 minit ini, si abang mengus1k adiknya dengan mengatakan si adik tidak handsome. Si adik tidak berpuas hati dengan ejek4n si abang dan akhirnya menang1s teres1k-es1k.

Video ini turut dikongsikan menerusi akaun Instagram Sinar My. Video ini mendapat perhatian ramai sehingga mendapat banyak tanda suka dan juga pelbagai komen daripada netizen. Rata-rata ramai yang terhibur menonton video ini.

Jom tonton video di bawah :

” Betullah org cakap lelaki ni d0wn bila orang cakap dia tak hensem #sinarkongsi. Kredit: @ muqrizaharin.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan video yang dikongsikan ini. Antara komen-komen netizen :

” Aku gelak sbb suare yg menyak4t tu. Comey weh… 2 kali aku ulang.. “

” Sian adik nangis.. abang ni kannnn .. cari pasal.. “

” Bhahahhahaha.. comel doh.. aku suggest, bila dia dah tua nanti, kau tunjuk la video ni.. “

” Syok tgok dik meraj0k. comey sgtt.. “

” Abg dia klu berani tunjuk lh muka, handsome ke dak… “

” Xpe dik. Org kata llki ni makin tua makin hensem. Org kata la. Hehehe.. “

” Boleh sak4t sampai mcm tu.. yg menyak4t pun satu. Hahaha.. “

” Abg kuat menyak4t. Abg hensem ke. Hehehe.. “

Nasib ko lah dik dapat abang kuat meny4kat macam ini. Tapi bila dah besar nanti, tengok balik video ini, mesti suka. Antara kenangan terindah zaman kanak-kanak. Kalau bukan dengan adik beradik kita nak bergurau, dengan siapa lagi kan. Alahai si abang pun, ada je idea nak menyak4t si adik. Apa-apa pun memang menghiburkan.

Korang pernah ke menyak4t adik korang sampai menang1s macam ni ? Cer cerita sikit..

Silakan SHARE..

Kredit Video : Muqrizaharin

Sumber : IG Sinar My by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..