” Bestnya Lara, tak g4yat ke, tetiba teringat pulak cerita Awan Dania.. ” – Netizen

Video Lara Alana Menaiki Cable Car Di Langkawi. Part Masuk Dalam Awan Tu Memang Mengujakan. Wah,  Seronoknya Lara !!

Umum mengetahui Lara Alana adalah anak kepada pengacara Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Si cilik yang petah bercakap dalam Bahasa Inggeris ini seringkali menjadi tumpuan kepada peminatnya. Tidak hairanlah beliau menjadi salah seorang anak selebriti yang popular sehingga mencapai 4 juta pengikut di laman Instagram.

Nampaknya populariti Lara Alana sudah setanding ibu dan ayahnya. Aktiviti seharian Lara Alana dikongsikan di Instagram selalu mendapat tanda suka yang tinggi. Kadangkala aksi spontan yang ditunjukkan oleh Lara mencuit hati ramai. Dengan wajahnya yang comel dan ceria membuat ramai peminat yang ger4m melihat gaya lincahnya.

Terbaru, sebuah video telah dimuat naik di laman Instagram Lara Alana. Video tersebut memaparkan Lara bersama dengan teman-temannya menaiki kereta kabel di Langkawi. Ketika di atas kereta kabel, Lara Alana dapat melintasi awan dan ini memberikan pengalaman terbaru buatnya.

Kelihatan Lara Alana sangat seronok menikmati percutiaan di Langkawi bersama keluarganya. Setelah beberapa bulan negara kita dalam Perint4h Kaw4lan Pergerakan (PKP). Inilah kesempatan yang diambil oleh ramai orang untuk keluar melancong di dalam negeri. Begitu jugalah dengan Lara Alana sekeluarga.

Jom tonton video di bawah ini :

( Kl1k butang Kanan > untuk menonton video yang seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai netizen memuji kecomelan Lara Alana dan mengatakan beliau sangat berani. Ini antara komen-komen mereka :

” Dont be sc4red Laraa. Gain more experience You’re so cute.. “

” Best nye lara, Tak gayat kee, Tetiba teringat pulak cite Awan Dania.. “

” Wah lara da kat lngkawi kedah rug1 untie x jumpa lara, untie suka sgt kat lara.. “

” Wow nice should go and try. Beraninyaaaaa lara.. “

” Temb4m nye Lara. Ger4mmm je tengok. Lara nape comel sgt.. “

Wah, seronoknya Lara Alana ye boleh masuk ke dalam awan. Mesti sejuk dan berangin kan. Beruntungnya Lara. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Lara Alana terus membesar dengan sihat dan ceria selalu bersama keluarga. Aminn

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..