” Bestnya dapat sahabat macam ni, so sweet.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Kejotan Hari Lahir Buat Sahabat Baiknya Rita Sosilawati. Part Rita Terkej0t Ternampak Fasha Tiba-Tiba Ada Dalam Rumah Memang Meriah Sangat. Wah, Friendship Goal. Terbaiklah !!

Pujangga pernah berkata, persahabatan yang tidak jujur umpama meniti buih di lautan. Hamparan buih nan memutih, hanya indah di luaran namun melewatinya bererti menuju ke jurang kehanc0ran. Mencari sahabat sejati bukanlah mudah, ramai yang bersama berkongsi suka, namun kurang yang ingin menemani saat duk4.

Sahabat sejati nilainya tiada bandingan. Ianya ibarat berlian yang terben4m di dasar lumpur. Meskipun berbalut kek0toran tetap akan menyerlahkan sinarnya. Sikap ini perlu dalam persahabatan. Sahabat yang ada tatkala kita sus4h dan senang, itulah sahabat sejati. Sahabat sejati tidak akan meninggalkan kita dalam kesusahan.

Mempunyai sahabat yang baik, pastinya diidamkan setiap orang. Begitulah persahabatan antara Fasha Sandha dan Rita Sosilawati ini. Mereka telah pun bersahabat hampir 7 tahun. Melihat kepada persahabatan mereka berdua ini sangatlah mengundang kebahagiaan sesiapa sahaja yang melihat. Seronoknya ada sahabat baik kan !!

Menerusi laman Instagram Fasha Sandha, sebuah video telah dimuatnaik. Video IGTV yang berdurasi lebih lima minit itu pen0h dengan penceritaan perjalanan persahabatan antara Fasha dan Rita. Malah ianya juga diisi dengan kej0tan hari lahir oleh Fasha buat sahabat baiknya itu.

Fasha juga berkongsikan cerita dan luahan hatinya mengenai sahabatnya iu di ruang kapsyen. Cerita Fasha, Rita merupakan sahabat yang happy go lucky, bila bersama mesti dipenuhi dengan gelak ketawa. Walaupun sesuatu perkara itu tidak melucukan, tapi Rita tetap akan ketawa. Wah betul-betul put0s urat gelak ni !!

Jom lihat video tersebut di bawah ini :

Tinjaun di posting tersebut dipenuhi dengan ucapan hari lahir buat Rita Sosilawati. Ini antara komen-komen mereka :

” Wow, seronoknya, happy besday rita, untung ada kawan baik !! “

” Bestnya dapat sahabat mcm nie, So sweet.. “

” Memang sweet dan comel fasha dan Rita, Happy birthday.. “

” Fasha Sandha u buat surpr1se really appreciate it, thanks aidil jadi floor manager pd mak buyong.. “

Wah, seronoknya memiliki sahabat baik seperti ini. Tiada dengki, tiada ir1 hati dan saling memahami antara satu sama lain. Kedua-duanya juga nampak kebahagian di wajah masing-masing. Keikhlasan jelas terlihat di wajah mereka.  Wow, friendship goal lah korang berdua, semoga terus bersahabat hingga ke syurga. InshaAllah

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Fasha Sandha, Rita Sosilawati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..