” Berdek4h aku gelak weh. Sebiji muka Fad Bocey.. ” – Netizen

Persembahan Peserta Pilihan Ara Johari Dalam ICSYVM Musim 3 Yang Menghiburkan. Wajah Seperti Fad Bocey Dan Part Menari Shuffle Memang Tak Boleh Blah. Kelakar Lah !!

I Can See Your Voice Malaysia merupakan rancangan hiburan berbentuk permainan muzik mister1 yang disiarkan di TV3. Rancangan ini diadaptasi dari program yang berasal dari negara Korea Selatan. Rancangan ini telah masuk ke musim yang ketiga dan terus menamb4t hati para penonton di Malaysia

Pada minggu ini, penyanyi Ara Johari menjadi artis jemputan yang perlu meneka antara penyanyi sebenar atau penyam4r bersuara sumb4ng. Manakala 3 orang juri jemputan pula terdiri daripada Naqiu Boboi, Fad Bocey dan Shiha Zikir.

Pada episod kali ini, Ara tersil4p memilih seorang penyam4r sebagai peserta yang berduet dengannya. Ahmad Saddam Mohd Jamhori berjaya membawa pulang wang RM3,000 dan beliau telah dilabel sebagai abang Fad Bocey kerana wajahnya yang seiras artis berkenaan.

Menerusi akaun Instagram, video peserta pilihan Ara Johari telah dikongsikan. Apa yang menarik dan menghiburkan ialah peserta ini tidak kek0k untuk menari walaupun suaranya memang kedengaran tidak sedap. Part menari shuffle memang membuatkan ramai tidak kering gusi. Lain macam tengoknya !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen tidak mampu menahan ketawa apabila menonton persembahan daripada peserta ini. Antara komen-komen mereka :

” Pl0t tw1st: “abang Fad” adalah seorang sahaja penyam4r singk1r penyam4r seorang di segment pertama.. “

” Aut4 ja ni.. boleh jer achot_acuity ni nyanyi.. sj nk jd penyam4r.. “

” Ad0i hai.. Terced0k tgk ni tadi.. “

” Sebijik fad tp suara fad sedap lg la..pec4h perut gelak mlm nie.. “

” Wehh berdek4h aku gelak weh..10 kali aku ulang part dia shuffle tu..aduhhhh s4kit perut wehh.. “

” Mengekek aku bila dia dance shuffle bagai. penyam4r paling enj0y terboek eff0rt dia nyanyi lma.. “

Ad0i, memang kelakar habis peserta kali ini. Memang seiras sangat dengan Fad Bocey. Walaupun nyanyiannya sumb4ng tetapi tetap sporting sehinggakan para panel juri dan pengacara terhibur dengan persembahannya. Part menari shuffle tu memang terbaik !!

Jom tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Senang Terhibur, YouTube TV9 Malaysia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..