” Berapa kali dok ulang2 tengok Helena ni membebel kena bul1 dengan Hael. Sump4h cute sangat !! “

Comelnya Gelagat Anak Hael Husaini, Helena Membebel Tak0tkan Sesuatu !!

Semua sudah sedia tahu tentang Hael Husaini mempunyai seorang anak angkat perempuan yang bernama Nur Helena. Hael mengambil Helena ketika baru sahaja dilahirkan pada bulan Mei 2017. Kini Helena yang memanggil Heal dengan gelaran Yayah sudah pun meningkat usia 2 tahun  dan manja orangnya.

Hael yang popular menerusi lagu ” J4mpi ” itu sering menyifatkan Helena adalah kebahagiaan dalam hidupnya. Walaupun sebelum ini banyak cem0han dan pandangan ser0ng terhadap pengambilan anak perempuannya, namun Hael tidak pernah ambil pedul1 tentang apa yang diperkatakan oleh netizen kepadanya.

Sebelum ini, Hael juga ada merujuk kepada Ustaz tentang pengambilan anak perempuannya itu. Walaupun Hael mempunyai seorang pembantu untuk menjaga anaknya, Hael lebih selesa untuk menjaganya sendiri. Sehinggakan apabila Hael ada persembahan atau kerja, Helena sering dibawa bersamanya.

Menerusi akaun instgram, Hael berkongsi video Helena yang gel1 dengan seekor kat4k mainan. Mula-mula memang Helena tak perasan yang dipegangnya itu adalah kat4k mainan sehinggalah Hael menegurnya barulah Helena menjer1t kerana kegel1an dengan katak tu.

Jom tonton video dibawah :

” Gel1 pulak sis tgk ni bila dh kluarkan… tadi dlm kotak comel je… “

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Helena. Antara Komen-komen netizen :

” Cube bagi Yayah lip4s pulak, hahaha. Nty kite crik haiw4n ape ek yg Papa Tan takut ok thayang “

” Brp kali dok ulang2 tgk si mekna ni mmbeb3l.. Sump4h cute sgtt. Yayah gelakkan mekna ye .Comel “

” Adoi.. Papa dgn Yayah dia suka menyak4t mekna.. Hahaha. Comeyyy jeeee mekna @Helenahael membeb3l pasal kata4k “

” Sak1t perut gelakkkkk tgk adik comelllll nihhhh takot katak. Ahahaha comel je “

” Siannya sis… Kena bul1 dgn Tapa tan yer? Trus mekna beb3l. Siann baby hahaha. Yayah dia punnn laaa “

” Jahatnya Papa bul1 Helena tolong tolong. Part dia ckp “hah?” suara mcm hakak-hakak “

Alahai kesiannya Helena kena bul1 dengan Yayah ye. Tak0t betul muka Helena nampak kat4k tu sampai membeb3l ketakut4n. Comelnya lah Helena ni bila dah pandai bercakap. Mesti macam-macam yang akan ditanya pada Yayahnya.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Helena membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah untuk Yayah, dan sentiasa berjaya apa yang dilakukan di dunia dan akhirat. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Helena Hael dan Hael Husaini by Berita Kopak / Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report c0pyright akan dikenakan..