” Beng0ng.. tak larat gelak. Hahaha.. “

Gelagat Roy Azman Menyak4t Orang Melat4h Membuat Ramai Yang Nak Terkucil. Pec4h Perut Weyy Layan !!!

Zairosminan bin Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Roy Azman lahir pada 30 Mei 1970 merupakan seorang pelakon yang terkenal di Malaysia.  Roy Azman dan  Fyda atau Rafidah Mohd Razali sudah mendirikan rumah tangga pada 11 Mac 2006.

Sejak dahulu lagi, Pelakon terkenal Roy Azman ini di kenali ramai menerusi banyak drama Melayu di Malaysia. Roy Azman menjadi antara pelakon lelaki yang kerap muncul di kaca TV sejak dahulu. Sehingga kini, lawak beliau masih lagi berkualiti dan membuat ramai yang ketawa.

Kini Roy Azman sedang giat mempromosikan madu keluaran produk dari Bee Factory seperti mana yang beliau memuatnaik status-statusnya di Laman Instagram dan Facebook beliau.

Ramai yang tidak tahu yang sebenarnya Roy Azman adalah pelakon yang disenangi oleh ramai pelakon-pelakon di Malaysia ini.

Dalam kehidupan realiti, Roy Azman juga salah seorang pelakon  yang amat kelakar. Beliau sering menyakat pelakon-pelakon yang melatah di tempat lakonan. Antara pelakon-pelakon yg melatah disakat beliau adalah seperti Ieda Moin, Nadia Mustafar dan ramai lagi. Malah krew-krew pun turut sama kena usik.

Menerusi video yang di muatnaik  di Youtube dan Facebook, Roy Azman sering menyakat pelakon-pelakon yang melatah tidak mengira tempat.

Kelihatan Roy Azman tergelak besar apabila melihat mereka yang disakat itu melatah sakan. Tak tertahan gelak tengok… sampai keluar air mata !!

Perkongsian yang menarik ini mendapat perhatian ramai sehingga menerima banyak komen dan like dan
membuatkan netizen terhibur. Banyak lawak-lawak beliau terjadi ketika dalam sesi pengambaran.. Roy Azman kerap terlup4 lirik. Lawak betul lah Roy Azman ni kan..

Jom tonton video di bawah :

Tak boleh tahan gelak tengok diaorang melatah terok ni

Tak boleh tahan gelak tengok diaorang melatah terok ni 🤣🤣🤣Kredit: tiktok viral gadis manis, jiwa lara

Posted by Denaihati Network on Monday, January 14, 2019

Rata-rata netizen terhibur dan tergelak dengan gelagat Roy Azman yang suka menyak4t orang melatah. Antara komen-komen netizen :

” Suke ko yer…. nanti ko pulak yg melatah…. “

” M4mpus asyik kena sakat ngan roy azman… roy azman suka memb4han… lps tu dia punya gelak tak ingat “

” Bila filem ni berada di pawagam….. nak bawak anak is3 tgk ni……  pengarah filem ni bukan cal4ng2 gamaknye “

” Masa aku 4time drama dgn Roy Azman … memang kaki gelak dia.. padahai skrip x lucu pun… habih krew-krew gelak… x pasal stop jap.. “

” Adoiii jadi ke cerita ni semua gil4 melatah kihkih. lg2 abg Roy kuat ngacau “

” Beng0ng… x larat gelak… hahaha “

” Kelakar sy tengok pun ikut trgelak “

” Bah4ya kacau org melatah.. nanti pny4kitt tu boleh jngkit ke kita.. x caya ? cuba la hahah “

Di sini kami di Berita Kopak kongsikan lagi dengan anda beberapa lagi video lawak Roy Azman :

” Nah ambik buat sahur gengg (sambungan) #siapacuripisautokmudim Arahan @zulhuzaimy_m Credit: atok sound #scenetakjadi #royazman “

Kami di Berita Kopak apapun mengucapkan terima kasih kerana lawak-lawak dari Roy Azman membuatkan kami sentiasa tidak kering gusi. Kami  sentiasa mendoakan semoga Roy Azman sentiasa sihat dan bahagia disamping keluarga. Amin…

Silakan SHARE..

Sumber : IG Royazman30 / Facebook Denai Hati Network / Youtube by Berita Kopak / Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, adalah dilarang sama sekali.