” Barulah tahu kenapa Drama Nur mencecah 10 JUTA penonton..”

Azhan Rani Kongsi Video Behind The Scene Nur 2, Part Ustaz Hamadi Heret Ibu Mertuanya Paling Kelakar. Pengarahnya TERBAIK, Pelakonnya MANTAP Dan Team Work All Out !!!

Nur 2 adalah drama berantai 2019 Malaysia arahan Shahrulezad Mohameddin yang mula ditayangkan pada 2 April di saluran TV3 melalui Slot Samarinda. Drama ini terbitan Radius One Sdn Bhd.

Drama ini menerapkan beberapa genre dalam setiap plot penceritaaanya seperti konflik, cinta , keluarga dan agama. Kekuatan genre inilah menjadikan drama Nur 2 ini sangat menarik.

Keterujaan peminat menonton drama Nur 2 bagi setiap episod, bukan sahaja plot ceritanya yang penuh dengan mainan em0si, malah watak Ustaz Syed Hamadi yang dilakonkan oleh Azhan Rani juga penyumbang faktor tarikan drama ini.

Maka tidak hairanlah, seramai 3.6 Juta penonton bagi episod akhir, 10 juta penonton Tv sepanjang 15 episod dan menjadi trending worldwide sepanjang episod ditayangkan. Tahniah !!

Terkini, pelakon hebat Azhan Rani telah memuat naik sebuah lagi video behind the Scene Drama Nur 2 di laman akaun Instagram miliknya. Video tersebut dikongsikan buat semua peminat Nur diluar sana yang masih lagi merindui Drama Nur.

Apa yang dapat dilihat dalam video tersebut adalah gelagat, telatah dan aksi pelakon-pelakon Nur2 serta kegigihan  team work  Nur 2. Babak belakang tabir yang ditunjukkan adalah babak ketika Ibu Hajah lakonan Fatimah Abu Bakar ditar1k oleh Ustaz Syed Hamadi lakonan Azhan Rani.

Rata-rata peminat Nur 2 merasa mar4h dan ger4m apabila Ustaz Hamadi bertindak kurang ajar kepada ibu mertuanya. Kemuncak kemar4han peminat tidak dapat dibendung lagi apabila Ustaz Hamadi menamp4r dan mengheret ibu mertuanya itu keluar rumah.

Jom lihat sedikit foto-foto yang diambil dari sedutan video tersebut :

Pengarah Shahrulezad Mohameddin sedang menunjukkan posisi yang perlu Khiriah lakukan.

Pelakon Fatimah Abu Bakar berlatih bersama krew  Nur 2 sebelum take action.

Aksi belakang tabir yang sangat lucu. Apabila ramai yang me1atah !

Jom tonton video behind the scene di bawah ini :

” Family Nur 2 behind the scene. Arahan Budak Ijat “

Rata-rata peminat drama Nur 2 merasa terhibur melihat behind the scene ini dan ada juga yang tidak boleh move on penamatan cerita tersebut. Ini komen-komen mereka :

” Bestnyaa tgk blkg tabirr “

” Tertanya2 sape pelakon utama sebenarnya dalam cite Nur ni ? Ustaz Syed Hamadi ke Ustaz  Adam ? Terbaik la Azhan Rani, masuk je dia tenggelam terus Syafiq Kyle Pertama kali rasanya pelakon pembantu 0vershadow watak utama.. “

” Part ni yg ger4m sgt, kong aj0r punya menantu h4ntu.. “

” Minta kerja jual petai tapi gaji nak 10k aku masih tak bole m0ve 0n bila teringat scene ni.. “

” Tal leyh m0ve 0n lagi laaaa.. “

Foto-foto pembikinan Drama Nur 2 :

Tahniah ! Tahniah ! Tahniah ! Untuk semua yang terlibat dengan Nur 2. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga semuanya terus sukses dalam bidang yang diceburi dan memberikan yang terbaik dalam persada seni tanah air. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Azhan Rani, Tv3 Shahrulezad Mohameddin  by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..