” Bahay4nya jadi batu ap1 ni, confident sangat haha.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Membebel ‘Mengap1-Apikan’ Imam Muda Asyraf Dengan Sikap Angah Raja Lawak. Daripada Serius Terus Jadi Lawak Yang Last Tu. ‘Batu Ap1’ Betul Lah !! 

Nama pelawak terkenal, Jep Sepahtu sudah terkenal dan gah di persada seni hiburan. Membina namanya menerusi kumpulan Sepahtu bersama Shuib, jenaka spontan Jep sering menghiburkan. Tambah lagi pvnchline – pvnchline Jep sekarang yang semakin power.

Bertugas di konti stesen radio Sinar FM, suaranya kedengaran dalam segment Pagi Di Sinar bersama Rahim Sepahtu dan Angah Raja Lawak. Gabungan mereka bertiga menceriakan pagi pendengar setia stesen Sinar. Banyak adegan sakat menyakat antara Jep dan Rahim yang mencuit hati.

Menerusi akaun Instagram Imam Muda Asyraf, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi Jep membebel apabila mengetahui rakan setugasnya Angah Raja Lawak tidak menjemput mereka semua ke majlis makan-makan di rumahnya.

Lagi gamat bila Rahim Sepahtu dan Imam Muda Asyraf juga turut menyokong dan mengiyakan apa yang dikatakan Jep. Tak tahannya sempat lagi Angah speaking sampai keluar perkataan yang melucukan. Adalah pulak Rock Stone disangkakan maksudnya batu ap1. Alahai lucu la kamu orang ni!

Jom tonton video di bawah :

Aksi spontan mereka ini mencuit hati dan mendapat perhatian netizen. Antara komen-komen :

” Amende la Angah rockstone haha lawak r.. “

” Confident rock stone. Rock stone – batu batu.. “

” Ok last plg lawakkkk, confident sangat haha.. “

” Rock stone baq ang ! Ayat baru ni hahaha.. “

” Bergurau mcm adik beradik gini paling best.. “

” Betul tu ustaz, bahay4nya jadi batu api ni.. “

Macam-macam hal la kamu orang sekawan ni. Bergur4u walaupun didengar macam kasar namun itu yang buat hubungan jadi erat. Dah macam adik beradik, tak ada selindung-selindung. Apa pun, perkataan rock stone tu memang lucu lah. Semoga kalian semua sentiasa berjaya dunia dan akhirat serta bersahabat baik selamanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Imam Muda Asyraf, IG Sinar FM, IG Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..