” Badan sad0 nama Jebat tapi tak0t lipas, haha.. ” – Elvina Mohamad

Datin Elvina Mohamad Kongsi Video Azlee Khairi Ketak0tan Diusik Dengan Lipas. Mimik Muka Tu Tak Menahan, Apa Ni Abang Sado Tak0t Lipas !!

Masih ingatkah anda dengan drama Love You Mr. Arr0gant, drama popular lakonan Azlee Khairi ini mendapat sambutan hangat daripada peminat-peminat drama tempatan. Gandingan yang serasi antara Azlee Khairi dan Zara Zya ini menghidupkan lagi drama tersebut.

Drama Love You Mr. Arr0gant juga telah menaikkan nama Azlee dan melalui drama ini juga Azlee telah merangkul beberapa anugerah. Selain daripada drama ini, Azlee juga banyak membintangi drama-drama lain, telefilem dan juga filem.

Selain daripada bergelar pelakon, Azlee Khairi juga merupakan seorang model dan juga pengacara. Azlee juga pernah muncul dalam beberapa iklan komersial. Bekas graduan Universiti Teknologi Mara (UITM) ini juga pernah menyertai pasukan bola sepak tempatan.

Terkini melalui instagram milik Datin Elvina Mohamad ini, beliau telah berkongsi sebuah video di belakang tabir drama Derhak4 Cinta Jebat, dalam video ini menunjukkan scene Jebat (Azlee) yang dalam ketak0tan kerana seekor lipas. Mungkin ini sekadar hiburan ketika mereka sedang menjalani penggambaran drama ini.

Mari kita tonton video yang dikongsi ini bersama :

Video ini mendapat berbagai komen daripada netizen. Antara komen-komennya ialah :

” Hahahaahha lipas bila terbang ia terus dipanggil “beliau”.. “

” Lipas pun nak tak0t jent1k je lipas tu ni dah apa2 ntah. Klu cicak besar yg lalu pengs4n terus.. “

” Ulang byk kali tgk. Hahahaa Jebat Jebat, tak0t sangat lipas tu.. “

” Hahahaha. Alalaaa tak0t lipas rupanyeee.. “

” Ko bior btol tak0t lipas yer Yeop.. “

” Muka terkej0t pun tantikk mashaAllah sistur.. “

Alahaii kelakarlah tengok abang sado ni. Nampak sad0 tapi tak0t dengan lipas rupanya. Apapun semoga Azlee Khairi dan Datin Elvina sentiasa berjaya dalam bidang lakonan dan sentiasa memberi lakonan yang mantap untuk tontonan peminat setia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elvina Mohamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..