” Ba minta maaf sayang, Ba sayang cek dengan nyaw4 Ba.. “

Sharnaaz Berkongsi Video Momen-Momen Indah Bersama Anaknya Jebat Jayden. Ramai Yang Tersentuh Hati. Terus Tabah Demi Jebat Ye !!!

Hari ini kisah rumahtangga bagi pasangan Sharnaaz Ahmad dan isterinya Noor Nabila menjadi perhatian umum apabila Sharnaaz menolak tuntutan cera1 daripada isterinya, Noor Nabila. Sharnaaz akan cuba mempertahankan rumahtangganya kerana kekuatannya terletak kepada anak lelaki kesayangannya itu Jebat Jayden.

Tiada siapa yang boleh memisahkan hubungan di antara ayah dan anak. Kasih sayang yang tidak mampu dijual beli. Sememangnya suk4r untuk Sharnaaz melalui saat get1r ini. Kekuatan dan sokongan daripada keluarga dan teman-teman mungkin dapat membantu beliau meneruskan kehidupan selain anaknya Jebat.

Terbaru, Sharnaaz Ahmad telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan momen-momen indah di antara Sharnaaz dan anaknya Jebat Jayden. Mungkin ini salah satu cara Sharnaaz ingin menghilangkan rasa rindu pada anaknya itu.

Tiada siapa mampu men0lak takdir daripada Allah. Kita sebagai manusia hanya mampu merancang dan Allah yang menentukan segalanya. Begitu juga apa yang Sharnaaz lalui dalam hidupnya. Tiada siapa yang mahu ianya terjadi seperti ini dan berakhir seperti ini.

Menurut Sharnaz dalam kapsyennya itu menyatakan beliau sangat sayangkan anaknya itu. Menyanyangi Jebat dengan nyaw4nya sendiri. Dan beliau menyatakan, bila Jebat Jayden sudah besar pasti anaknya itu akan memahami apakah maksud beliau itu. Beliau turut memohon maaf atas apa yang telah berlaku kepada anaknya itu.

Di bawah ini adalah sedutan daripada video tersebut :

Ini adalah posting yang dimuat naik oleh Sharnaaz Ahmad. Tonton video yang dikongsikan beliau di bawah ini :

” Ba mintak maaf sayang naa @jebatjayden.. ba sayang cek dgn nyaw4 ba.. besaq nanti cek faham naa.. “

Rata-rata netizen merasa sangat sed1h dan seb4k. Mereka turut mendoakan hubungan Sharnaaz dan isterinya kembali bahagia dan juga memberi semangat kepada Sharnaaz supaya terus kuat. Ini komen-komen mereka :

” Allahuakbar.. Sesungguhnya Allah sebaik baik perancang.. Semoga dipermudahkan
Sedih.. semoga ada jalan terbaik buat mu.. “

” Sayu hati sed1h sangat semoga tabah demi jebat ya.. “

” DOa yg baikk² Insyaa Allah.. Allah aturkn yg terbaikk.. kuatt abg! Allah selalu dgaq rintihan kitaa.. “

” Be strong my bro InsyaAllah.. ada jalan yg tbaik.. “

” Saya doakn Anda Kuat mnghadapi ujian ini Teruskn Jd Ayah Yg Hebat Dunia Akhirat.. “

” Be strong naz setiap apa yg berlaku ada hikmahnya.. “

” Stay strong.. semoga dipermudahkan segala urusan.. Allah uji tanda Allah syg.. Allah x kan uji hambanya diluar kemampuannya.. “

” Saya pun sokong.. pertahankan selagi boleh.. insyaallah ade jalan penyelesaian.. hati isteri lembut, puj0klah dia.. hrp sgt korang berbaik balik.. kesianla kat jebat.. “

Ini pula posting yang telah di muat naik oleh Sharnaaz beberapa hari yang lalu. Sungguh sed1h kapsyen yang ditulis Sharnaaz.

” Dalam hidup ba, Tak akan ada cinta sehebat cinta ba pada cek.. @jebatjayden salam jumaat anak ba.. “

Apa-apa pun setiap yang berlaku pasti ada hikmah. Kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan hubungan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila kembali menuju kebahagiaan dan juga semoga masalah ini dapat diselesaikan dengan baik. InshaAllah, Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..